Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu to oni investitori,što su povalili Brazil...Ko je u stanju povaliti onoliku državu,Bosnu može povaliti prijepodne....
Cuj ti glupih komentara glupog bosanca o bijednom Brazilu, idioti jedni Brazil je clan G10 kao jedna od top 10 najvecih ekonomija svijeta, brazilci zive duplo vecim standardom od kineza, kao i od nas, a nesto ne vidim podrugljive komentare na vijesti o investicijama iz Kine.
1. Prvo rastjerat iz ministarstava, zavoda: tetke , sestre familiju koja je nesposobna i koja je po 23 godine na "izvrsnim" funkcijama ove drzave tj. ministri se mjenjaju a ista bagra kolo vodi i dovesti sposobne ljude. 2. Ako se trazi investitor nek bude Njemac, Svicarac, Norvezanin a ne neko ko je u problemima ko i mi
kad ti neko baca šuplju kao brazil će investirati u bih. u brazilu su ljudi toliko siromašni da npr možeš kupiti majku i kćerku obje za čašu soka.
U Brazilu su ogromne socijalne razlike kakve su i kod nas..Imaju oni ultra bogatasa koji mogu da investiraju..
I kod nas maloljetnice puse racku za burek..jadno doba doslo..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
de prvo sredite stvari kod sebe
Bjezi tamo, vi jadovi gladni i zedni a zemlja na raspadanju i sada hocete ulagati u BiH a nemate ni feninga za kifle.
Zar nije Brazil pred raspadom ili tako nekako?