Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast za omladinu! Neka jednom nismo apaticni i apsolutno nezainteresovani, samo tako nastavite!
Smilujte se Svicarci mi smo napredni ko i vi,imamo isto kantona pravo puno..
Muppet Show
_""Ovaj incident je u nizu pokušaja inkriminiranja uglednih političkih i vojnih zvaničnika iz vremena agresije na BiH, te postupak koji nedvosmisleno ukazuje na nastavak prizemne i licemjerne političke igre iz Beograda koja po svaku cijenu nastoji negirati i relativizirati ratnu prošlost, agresiju, razaranje i genocid, kako bi umanjila svoju historijsku odgovornost i na pogrešan način popravila svoju međunarodnu i političku sliku", zaključuje se u peticiji." Tako je! I ja se slažem sa napisanim.
@neutralan3, po koji put ti se mora ponoviti da je ovaj čovjek oslobođen optužbi za koje se teretio jer nije bilo osnova za njih. Sad ti veći expert od experata u Hagu?! Šta miosliš da je vjerujem katilovim optužnicama? Samo ću ti kazati (a to ti iznaš iz ranijih pisanja) ne podržavam nijedan zločin, ma na kojoj strani da se dogodio. Da li ćeš to shvatiti? Neka se Srbija pobrine da vrati Šešelja u Hag. :)))
Ae Švicarska pokorite se ljutoj sili koja vam naredjuje da predate Orića! Niste svjesni s kim imate posla.
ima li kraja ovoj lakrdiji??