Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo da kazem da ye,,bem mame onim djevojcicama sa alipasinog koje su ih vaspitale i pustile da imaju momke sa 15 godina u Sirokom Brijegu i svojim ogajanjem dozvolile da bjeze od kuce. A i ocevima isto ye..bem sve po spisku kad su dozvolili da im takve majke odgajaju djecu. Yebo im ulica, Damir Hadzic, SDP i Tito mamu. Na pocetku se zabrinem a kad vidim ono, zgadi mi se sve u p m
pitam se da li bi ambasadi USA bilo svejedno kad bi na stolu bila zastava recimo drzave Kalifornije i grada Los Andjelesa.
Bilo bi mnogo bolje da se SAD agažuju na sačuvanju BiH jer Rusija radi na razbijanju ove države. Pogledajte samo: Harčenko, rusuki ambasador u BiH uz pomoć svojih prijatelja iuz Francuske i Njemačke tražiće odlazak OHR. A ako OHR ode, BiH je gotova. Rusi to hoće kao što su otcijepili Otesiju i kao što su napravili zla mnogim. I oni i njihovi plačenici u BiH. Čudo je da i političari iz Federacije šute na provokacije Rusije i njeno otvoreno podržavanje Dodiku i RS, a protiv BiH i njene cjelovitosti. Priče o Ruskom zalaganju za jedinstvenu BiH su bacanje prašine u oči. Isto kao što to radi EU: pomaže Srbiji da uz pomoć Sorensena, Lajčaka i Papmalone ocijepi RS i pripoji je Srbiji kako bi ova priznala Kosovo. Bruko od Evropske unije.
Ne zamjeram ni ja dodiku, ali mu samo ye.em mamu! Sve je mozda OK sto on radi, ali on \"radi\" protiv BiH, a za svoju tz rs..... PS zar si toliko glup pa ne vidis kako vodi BiH u propast???
Ja Dodiku uopste ne zamjeram,on se bori za dio bosanske teritorije koji zeli da otrgne iz sastava BiH,a to sto covjek ima kliker i sto dobro zna koliko je MZ nemocna i njene diplomate, samo potvrdjuje njegovu superiornost nad sup.ima, bjelosvjetskim diplomatama.To nisu diplomate to su internacionalni mafijasi koje vlade drzava upucuju po bijelom svijetu kako bi razvile mrezu kretanja nedozvoljenih sredstava i drzali je pod kontrolom i zastitom
......a ja tebi i tvojoj genocidnoj, brabonjavoj nakazi...zajedno sa tvojom mamom!
Pa to se zna, da je tz rs genocidna tvorevina (zalosno), dio BiH...samo sto genocidi zele da to \"cudo\" prestavljaju kao \"drzavu\"....hehe Tako je i Milosevic \"gradio\" veliku srbiju i vidimo sta je dobio!
i ne perem guzicu poslje, po starom srpskom obicaju
Vi stvarno ne zelite pravim imenom da nazovete tu tvorevinu, nije \"rs\" dio BiH, vec genocidna tvorevina tzv:\"rs\" je dio BiH, i to dotle dok vi svjetski licemjeri budete u BiH, kada vi nestanete onda nestaje i te genocidne tvorevine, Bosnjaci su strpljivi, samo polahko.
serem vam se na 29 procenata bosne i hercegovine
@ rs zauvek hvala buraz na komentarima. pishnu se od sijeha zbog njih.
POKKKAKIM SE BOSANSKI KO PRVO NA GEN.OCIDNU TVOREVINU KO DRUGO NA DIKT.ATORA-MAFIJASA-TERORISTU I FASISTU DODIKA KO TRECE NA SVE SERBE GEN.OCIDASE KO CETVRTO KO NE POS.TUJE ZA.STAVU BIH-E KO PETO NA SVE NE.PRIJATELJE REP.UBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE...!!!
Jok, nego Amer ce sada da pusti RS i time napravi Muslimansku drzavu u Evropi FBIH... Ovako im odgovara najvise.
Mene samo zanima kad će se ovi bosanski srbi osvijestit pa da ih bude stid bar malo zbog nečeg što je nastalo genocidom... pa svijet vam se smije paćenici
normalno da jeste isto kao i Herceg Bosna i bošnjački entitet
DODIK niked neće pristati na BH zastavu jer mu je rećeno da su Amerika i EU prevarile Beograd i Banjaluku tako što su napravile BH zastavu iz dvije boje plave i žute koje pomiješane daju ZELENU :)))
A da li bi americki ambasador pozdravio i da muslimanke mogu kupiti krastavce i banane?? Imam: Žene ne smiju prilaziti bananama i krastavcima Neimenovani imam koji živi u Evropi izjavio je da se žene ne bi trebale približavati krastavcima i bananama da bi izbjegle bilo kakve s--ek--su--alne misli. Imam je citiran u el-Senousa vijestima, u kojima tvrde da je rekao da ukoliko žene žele jesti krastavac ili bananu, muž ili otac im trebaju hranu isjeći na komade. Rekao je i da određeno povrće i voće podsjeća na p-e-n--is i moglo bi uzbuditi žene i podstaći ih da misle na s--e--ks, prenosi bikyamasir.com