Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto neka si ti pismen! Zar se kaže htjeo?
Sta covjek otipka ovdje, nece nikada biti mjerilo (ne)pismen. @miko, zasto ovako neslana sala, htjeo jedan u lift ? Sta je bio cilj ovog komentara , pojasni please, ako nije problem ?
Prije pravopisa se uci kucni odgoj, nazalost kod nas se pravopisno rusi bilo koji moral i to nam drago, pa i majmun bi se postidio.
Šta da kažem, više me interesuje symantika nego syntaxa, to mi je još od osnovne.Tačno je Miko da u praksi zakazujemo. To da bi živjela bolje kao kurava, materijalno možda i da, mentalno i moralno nikako. Materija je ipak prolazna, sve ce to crvi pojesti. Nisam arap nažalost, ako ništa poznavao bi barem jezik Dženneta i mogao čitati okeane literature, al nikad nije kasno. Kuran je univerzalan za sva vremena, planeta Zemlja je Allahova swt, mi smo Njegovi i Njemu cemo se vratiti, Bosna je sada onakva kakva jeste, a biti će kako Allah swt odredi. On je Gospodar dana i noci i Gospodar Sudnjeg dana, a za lične uvrede ne marim, Poslaniku saws su stavljali smeće na leđa, a on je preštao i bio milostiv.
Neki dan jedan htio sa mnom u lift a ja pogledam a on ima ruksačić na leđima. Reko care, hajd ti sam
Ma ja ba pa će u slijedećem ratu Srbi, Bošnjaci i Hrvati možda napasti zajedno vehabije ili vehabije nas. Ko švabe i partizani
Super!
Bojim se da se bosnjaci kroz vehabije nece podijeliti u dvije grupe
cc.. potpisujem
Bilo naravno upuceno za \"slucajni\"
Ti ne pripadas u danasnje drustvo, od takvih primitivaca kao ti mi se kosa na glavi dize, stoko odvratna. Ko si ti da nekoga nazivas kurava i da osudjujes, ako zelis proslovjekovni pogled na zene i nacin zivota, otidji da zivis u neku od zemalja koja podrzava takav zivot!! Bosna je sekularna i uvjek ce biti sekularna, a borili smo se protiv agresora 92-95 i borit cemo se protiv primitivizma, i vjeruj da smo jaci, papak jedan jadni iskompleksirani!! Poradi na samopouzdanju pa se onda javi skevce malo!
Vjerovatno su \"slucajni\" i \"nonickname\" arapi. I vas dvojicu treba u Alzir poslati, h.e.b.e.m vam klicu !
Svaka od tih udatih za te bradonje bi puno bolje zivjela kao \"kurava\" nego s njima.
Da ne može se udati bez pristanka, istina. Međutim, to nikako nije baš i u praksi!
@slucajni - evo u kakvoj uzasnoj zemlji zivimo... Slucajni, prvo savladaj elementarni pravopis, pa onda pisi komentare koji su dostupni javnosti. Primjer iz tvog komentara: ne pise se \'nemoze\' nego \'ne moze\', ne pise se \'dijela\' nego \'djela\' jer se misli na djelo, a ne dijelove nekoga ili necega. Eto, covjek se uci dok je ziv samo sto si pravopis trebao savladati mnogo ranije, pa tek onda da se upustas u tumacenje mnogo apstraktnijih tema.