Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecate li se ,,Hodoljublja\'\' Zuke Dzumhura. Nemojte se iznenaditi ako gore uslikani gospodin ne napravi istu emisiju ali sa daleko više geografskog materijala.Još samo na sjevernom polu nije bio, što nije isključeno jer su Eskimi živo zainteresovani za Bosansku pastrmku čime bi se naš izvoz u odnosu na uvoz popravio u srazmjeri 1 : 99. Jadan li je ovaj naš narod.
Opet ista demagosko- beskorisna prica. Postavljam pitanje; kakva je korist od putovanja po svijetu ovog covjeka?
Ovo jedini BH politicar koji radi nesto u korist svoje zemlje i koji je zaista zasluzio platu koju dobija. Gdje bi nam bio kraj da imamo vise ovakvih ljudi