Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alkalaja za predsjednika
Izgleda da onaj salabajzer Konakovic hoce da da mjesto ustavnog sudije HDZu cime ce se zaokruziti aparthejd sistem u BiH.
Kaze se zakuhaju. Idi trolaj po b92. A nece nam se vise ponoviti klanje. To ti je garant
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahahah nikad zaboraviti kad je Željka išla na inaguaraciju Trumpa pa se slikala ispred ograde gdje su oni Meksinci stojali hahaha
Jikani mogu na inaguraciju predsjednika MZ zubin potok
Joj kako se nekada nasmijem ovim komentarima, suze mi teku.👍🏼😂😂😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To radi, tako treba.
Sven Alakaj, jedan pošten BiH patriot. Hvala ti na svemu.
Nista cudno.Ne slika se po FB i dan i noc ko Dino pa se i ne zna
Po slici vise izgleda da se Biden sastao sa Alkalajem, a ne Alkalaj sa Bidenom
Zašto je Ministarstvo VP krilo ovu info? Zato što samo NIP-ovac može da skakuće s kafe na kafu po zapadnim prijestolnicama - bar tako su nas učili "slobodni mediji" a la Šćepin list i Hadžifejkov tv. Ovo će Dritan teško odbolovati jer će on Bidena do kraja mandata moći gledati samo na TV-u.
Barem ne traži hurme kao Bisera naša...
Sretno ambasadore.Da te posluzi zdravlje i da hairli zavrsimo posao koji smo zapoceli za cjelovitu Republiku Bosnu i Hercegovinu bez entiteta.🇧🇦♥️🇺🇸✌🏽
Gurnuće nas hazarska mafija u novo krvoprolice kao i 1991. Ovaj Sven je njihov i po krvnoj liniji!
Hehe.Alkalaj i Biden stari ratni haveri još iz doba kad je Biden' njuškao' po Sarajevu. Davno je on kušao sarajevskog bureka.
"vijest procurila tek jutros". Normalno da to nije vijest jer je Alkalaj samo bio u prolazu kao i desetine drugih stranih ambasadora. Rukovao se s Bidenom i otišao, a domaćoj javnosti podvaljuje neku bitnost.
Istu tu "bitnost" je i Bisera Turković prodavala BiH javnosti 2022. https://www.klix.ba/vijesti/bih/turkovic-se-u-londonu-srela-s-bidenom-i-zahvalila-na-pomoci-amerike-u-reformama-u-bih/220919124. Gotovo ista saopćenja "sa sastanka s Bidenom" Bisere i Alkalaja.
Upravo tako primi ih najmanje 15tak, a odvoji po 5 minuta (slikanje većinom)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zašto je Ministarstvo VP krilo ovu info? Zato što samo NIP-ovac može da skakuće s kafe na kafu po zapadnim prijestolnicama - bar tako su nas učili "slobodni mediji" a la Šćepin list i Hadžifejkov tv. Ovo će Dritan teško odbolovati jer će on Bidena do kraja mandata moći gledati samo na TV-u.
Genocidasi na apartima
ma ovom alkalaju treba spomenik dignut.... iako se dobro nazivio na racun BIH - radio je strasan posao - barem je RADIO NESTO.... svaka cast Sven.
Čovjek se s Bajdenom sastao, tako to rade patrioti, mudro, tiho, bez pompe, jednostavno samo potpuno drugačije od našeg Dritana. Alkalaj, Komšić, Mešalić i DF će sljedeće izbore preuzeti socijaldemokratiju, na prošlim izborima im je malo nedostajalo, poslije Nikšića idu glat.
Sven Alkalaj najbolji diplomata trenutno, čovjek koji nije ni Bošnjak ni Srbin ni Hrvat a više uradio za BiH od svih ostalih ublehaša zajedno.
U ratu je radio strasan posao..... i trenutno najpismeniji covjek nase tzv "diplomatije"....
Pa zar nije Martina najbolja? Daj odlučite se