Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska Sven, Harisu Silajdzicu, Damiru Arnautu, Harisu Hrle i svim ostalim pravim patriotama Bosne i Hercegovine...!!! DRINOM CE SE OPET VIJORITI ZASTAVE S SEST ZLATNIH LJILJANA...Ko I CIJELOM BOSNOM I HERCEGOVINOM...!!! Servi krvoloci...SIKTER...!!!
opet nas zidovi brane, a arapi se druze sa srbima. jasno ko dan, ko su nam pravi saveznici.
Ne znam tocno o kojem se djelu Drine radi, ali ako je ovo u vezi gradnje HE u kanjonu onda je to stvarno glupo i zalosno za prirodu.
HAHAHA DA DA VIJORICE SE DRINOM ZASTAVE SA LJILJANIMA, BAS DA VIDIM TO CUDO. OTIDJI U HERCEG BOSNU, SVAKO DVA METRA HRVATSKA ZASTAVA, BRAVO HRVATI. KAD ULAZIS U BOSNU PREKO RS SVUGDJE PISE DOBRODOSLI U RS, SRPSKA TROBOJKA I DVOGLAVI ORAO SA 4S. ZNAM DA VAS TO BOLI, ALI IZDRZACETE VI, IPAK STE VI MULTIETNICARI, KAKV SVIJET VIDIO NIJE. STAB SE ZALITE SAD, POKAZITE SVOJU OTVORENOST I SPREMNOST ZA SUZIVOT O KOJEM TOLIKO PRICATE. SVASTA SA VAMA.
Dodik je idiot razulareni, samo jos idiot poput berlusconija moze s njim razgovarati.
Alkalaju ma nebitan si i fejk...
Dobro Srbine moj, onda cemo zvati samo lepe i pametne Bosnjakinje, one i dan danas pate za nama ;-))))))
Eh Srbijanac, zovi ti sebi \"vredne\" Bosnjake u Beograd ili jos bolje u Sandzak a nemoj nama u RS!!! Do koljena smo bili u krvi dok smo ih jedva rastjerali i one koji se nisu dali smo fino pobili i sad si se ti nasao da stoku opet zoves!?! Vodi Bosnjake sebi kuci!!!
ne treba opstruirati projekat cisto radi opstruiranja. treba drzava da da saglasnost ako je to dobro pa nek se gradi za zajednicku korist, nije drina prćija RS-a nego je svačije dobro.....
Poziv vrednim i pametnim Bosnjacima/Bosnjakinjama da dodji u RS i da se ujedine sa ostalim ziteljima ovog dela,da se ovaj deo Bosne digne na noge, dok drugu nogu gangrena polako rucka
Pa zar i Bosnjacima nije u interesu da se radi i zaradjuje, pa covece tupavi, kad je stomak prazan onda nepali takva politika....Dodik je to shvatio i radi na tome da se dovedu investitori i zaposljenje a vi iz FBiH, koji jos zivite u periode 92 god., upravo zaostajete 20 godina......skupo ce vas na kraju to kostati....... Niko nije lud da zbog vas tapka u mestu, i onda ce i Zapad shvatiti da RS-u nista drugo ne pristaje nego odcepljenje.
Rade cedomiri protiv drzave. A sta kaze Tihic na ovo? Imal kakvih protesta?
E j.te u usta žvaljava židovčino, ti ćeš da nam kažeš šta ćemo raditi na drini, ako nam se digne ima da je isušimo što neko reče vi možete da je gledate samo sa razgldnica
Ej, tu.rci, kakvi vas zastupaju, nije ni čudo što ste propali!!!
JAO ŠEGE I MINISTRA!!!! MINISTRA INOSTRANIH POSLOVA JEDVA PREKO K.U.R.C.A PRIMA AMBASADOR ITALIJE A DODIKA DOČEKUJE BERLUSKONI SA OSMJEHOM OD UHA DO UHA.. REPUBLIKA SRPSKA FOREVER !!!
Alkalaj tebe ionako niko ne shvata ozbiljno. Dani su ti odbrojani. Odlazis na smetliste istorije propali ministre.
Ovaj nositelj hrvatske putovnice i domovnice, kao i raznih venericnih oboljenja, stvarno lupa k\'o Maksim po diviziji. Neka mu neko objasni da je hidroenergetski potencijal u RS-u vlasnistvo RS-a, a ne dzamahirije. Naravno, nije se pobunio kad je iz zajednickog budzeta izdvojena gomila novca za \"odbranu\" ratnih zlocinaca Ejupa Ganica i Jovana Divjaka. Pu!