Očekivan potez
699
Aljoša Čampara izbačen iz SDA!
Komentari (322)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije on izbacen on je napustio sda
hocel napustit i fotelje? prvo ide smjena fmup
@as83 Ma kako god, poserem mu se u stau. Sad ja trebam trcati za njima. Jos jedan otpadak SDA/SDP. I sta sad, zbog njegovog ega sad ce ici nova stranka, novi stari ljudi i sve isto. Aljosa, hajde ti fino u Srbiju sa tim ruskim imenom. Bez obzira sto si se svadjao sa Bakirom, mog glas vidjeti neces.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
U SDA ce ostat jedino Bakir, Seka, Asim i Hadzilordchivas ako nekog bude trebalo ubacit u kulturu
slijed normalni okolnosti , nista drugo ga nije ni čekalo.
Aljoša bijedo
Ovaj iza njega je bas strasan lik
Ne znam sto se ovome pridaje tolika medijska paznja. Istupio ili izbacen, nebitno. Imamo na hiljade pametnih, skolovanih i vrijednih ljudi, sad kao katastrofa neka sto je Aljosa ovo ili ono. Ima i Aljosa poslije Aljose kao i Bakir poslije Bakira, niko nije orlova vijeka niti drzava ili stranka zavise od bilo kojeg pojedinca. Sretno Aljosi u daljem radu!
Jeste i mu upisali staŽ trebat če m za penziju.....30 godina se vrte iste face u SDA ko da ste se zaposlili na neodređeno.
Dobio je glasove od mene i moje porodice na izborima, ali vise neces campara zao mi je!
Pred svim ljudima koji rade u nekoj firmi, ustanovi, preduzeću i koji pri tome nisu zadovoljni odnosom, politikom, odlukama a konačno i svojim statusom od strane uprave....svaki dan postavljaju sebi jedno pitanje: dokle više?! Dugovi, egzistencija, odnosi kod kuće, sve to utiče. Ali unutrašnji glas je jak i uvijek je pitanje do kada. Kod Čampare je bilo do sada.
SDA Centar je donio odluka da se Aljoša Čampara, briše iz evidencije članova SDA nakon što je član SDA Centar Aljoša Čampara potpisao zahtjev za smjenu Vlade KS, hitno je održana sjednica SDA Centar gdje je jednoglasno donesena odluka o isključenju iz SDA, zbog kršenja odredbi Statuta, zbog nanošenja štete SDA i nepoštivanja principa stranke. Shodno tome odluka je donesena jednoglasno. Nakon ovoga on se briše iz evidencije članstva SDA Centar.
Ja,i,
Za eventualni pad najbolje Vlade Kantona Sa na celu sa Nenadicem iskljucivo je kriva sadasnja koalicija, a prije svega SBB i Scepo Radojica, jer nije dozvolio da se imenuje ministar zdravstva iz DF-a. Tada su nastali nepremostivi probleni i Campara je nasao kao izgovor za rusenje Vlade nekompletnost te vlade u teskom trenutku Pandemije. SDA je kriva sto Aljosu nije uspjela disciplinovati na vrijeme, a DF je najmanje kriv, ali ipak su trebali kandidovati kredibilnijeg ministra zdravstva.
Ehh sada ce ostati bez svih funkcija koje je obnasao!!!🥴
Neka Campara srusi Vladu Kantona, ima mogucnost jer im treba samo jedan zastupnik da obori tu parlamentarnu vecinu i Dino Konakovic je tipovao na Aljosu Camparu, jer je njega najlakse bilo kupiti i zadovoljit njegove finansijske apetite. Samo bi bilo moralno i pozeljno da prije nego sto je istjeran iz kluba SDA u Skupstini KS podnese ostavku i na sve funkcije da ga ne mora SDA izbacivati kao Dinu Konakovica. O vracanju mandata SDA u skupstini KS nema ni govora, nije on tih moralnih kvaliteta.
Dok je bio Aljosa u SDA, najvise su ga napadali SDP/NS/NIP funkcioneri i clanovi, te da je dezerter, koji je pobjegao u Njamacku u ratu, te da mu je majka Sada kriminalka koja je odradjivala tendere i javne nabavke u MUP KS, te da su svi clabovi porodice Campara zaposleni u institucijama, te da mu je brat Dubravko korumpiran. I gle cuda, nakon sto je istupio iz SDA sada im je Aljosa dobar, posten, moralan, principijelan, koji se bori protiv krminala. Moralno dno SDP/NS/NIP clanovi.
@SnagaNaroda3 isto tako će se sada botovi iz SDA sjetiti da je kućni prijatelj sa Zlatkom Laguđdžijom, da su Čampare (njegov otac) u komunizmu bili komunistička nomenklatura među sarajevskim Bošnjacima i ukazivat će na imena koja imaju, dobit će amneziju da je bio idarnik i nomenklatura SDA i Bakirpv kućni prijatelj. Isto sranje, drugo pakovanje
Ko VOLI BAKIRA ja mu bemje FAMELIJU xD
gledaj ovih sda botova što su aktivni,i naravno kače se uz ovaj prvi komentar da budu viđeni
Istina. A ti onda samo napisi" Diplomatic, znas ti znas".