Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme ti je bakire, vrijeme!!
Shvatio je čova šta ga čeka poslije izbora.
Uzimajuci u obzir ko je na vlasti u KS, nije nikakvo cudo sto je takva situacija na Sarajevskom univerzitetu.
Najjače mi je ovo, dok sam u talovima onda šutim. Nakon što ispadnem iz talova, onda je sve crno. Ko eto mi budale pa ne znamo da je cijeli Univerzitet u Sarajevu cirkus u kojem podobni dominiraju. Pun *** doktora nepismenih koji su preko noći dobili titulu. Ne mogu policija i sud da se odmaknu od političkog uticaja, a da može univerzitet.
Nije samo Sarajevski univerzitet cirkus, vec svi univerziteti u BiH.
A normalno da nije, ali ovdje se u članku radilo o tome, pa ostah na tome. Univerzitet u Travniku je sramota ove države. Zapravo taj univerzitet, sa sličinim u ostatku države ruši cijeli obrazovni sistem i čini ga farsom. Platićemo mi to i na međunarodnom nivou. Jest da sad postoji lista univerziteta iz BiH koji su kao međunarodno relativno priznati, ali i tu će jednom puć film nekome i odjebaće nas u globalu, a ne bavit se jel ovaj ok ili jok.
Kad je ekspertna Vlada zaista zeljela rijesiti neki problem? ccc