Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene zanima kad ce sipa da pohvata ove kriminalce koji za velike pare primaju ljude u zdravstvo da rade 10 000 KM do 15 000 KM za medicinske sestre a oko 30 000 za doktore ti ljudi sjede u vladi ESAD RADELJAS i HARIS PLEHO ovaj drugi je vijecnik u opcini Novi Grad Sarajevo
Jel to onaj ciko sto je izmislio Quatro na Audiju? :P
o cemu ovi pricaju o humanosti,oni koji su ukinuli porodiljske nadoknade,zatvorili zemaljski muzej,nazivali radnike leglom socijale,teroristima,sljamon ....,i na kraju jos sebi dizu plate.mislim da covjek zna ko ga predlaze za nagradu odreko bi se sve svoje imovine i poklonio radeljasu,zukicu,konakovicu,cardzicu i ostalim jer njihva glad ipohlepa nema kraja.