Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ucite djeco da budete prvi na birou !!
Albanija i BiH imaju najmanje studenata, Slovenija najviše. Ovo je bilo izgubljenih 3 sekunde vašeg života.
kakvo crno upisivanje fakulteta?! smao budala ce 5 godina zivota baciti na fakultetu! ja sam tu diplomu sredio u roku od sat vremena na veceri sa dekanom!!!
Zato imamo najvise dzamija! Ne more i jare i pare!
Ako je Luksenburg najlosije plasiran a ima skoro najbolji standard zivota u evropi i prosjecnu platu oko 3000 eura, onda se trebamo ugledat na njega a ne na sloveniju koja se nalazi pred bankrotom :)
E moji Vi samo da znate koliko treba novca izdvojiti za jednu godinu faxa..Kako da se skolujem nemam posla a ni roditelji takodje nemaju nikakvih primanja.Dijete sam RVI zivim u petoclanoj porodici.U toku srednjeg obrazovanja sam ima konstantan odlican uspjeh a tako i u osnovnoj skoli...Ima li tko da bi mi mogao pruziti stipendiju da se skolujem??? DA VAS VIDIM HUMANITARCI
Još koju godinu i političari će sami sobom vladati jer će svi koji nisu usko vezani za njih svoj hljeb tražiti vani! Samo naprijed levati,ubrzo neće biti nikog da vam dopuni budžet! ------------------------------------------------------------------------- Pa to i jeste takozvanim politickim i drugim izdajnicima koji predstavljaju Bosnjake kao narod bio i ostao cilj da sve sto Srbi i Hrvati nisu uspjeli u ratu da dobiju u miru tako sto ce se svi mladi Bosnjaci iseliti iz Bosne i Hercegovine a onda njima ostatiti teritorija i prirodna bogatstva zbog cega su rat i vodili.
...sigurno nisu računali fakultete u Travniku...
Kakav nam je standard zivota,dobro je da iko studira. :(
Naravno da mnogi hrvati ne mogu da vjeurju da su katolicki popovi bili ljudski mesari i cuvari ljudskih klaonica kod Stare Gradiske / Capljine / Jasenovca. Ali za to postoje podaci 700.000 zrtava sto svi historicari potvrdjuju osim profesora zagrebackih lokalnih fasista i nacionalista. Hrvatske genocidne horde zla su pocinile vise po.k.olja i u Italiji oko 1910-15 kao i vise po.k.olja na teritoriji Bavarije u Njemackoj tokom srednjeg vijeka. \"Hrvati nisu strasni borci sto se niceg ne boje nego sto se niceg ne stide\" Reinhard Heidrih, SS komadanat u Ceskoj.
naravno da ćete dislajkovat. tako se osjeća svaka majka koja je izgubila petoricu sinova, braću, amidžiće, sestriće, dajdžiće... ne budite cinični, m.at.er vam j.eb.e.m če.tn.ičku
kod nas treba smanjit broj studenata, s obzirom ko danas sve upisuje i još i završava.
JASENOVAC JE IZMIŠLJEN, SREBRENICA JE REALNOST
ja nisam ni handzarac, ni musliman, ni bosnjak. ali to ovdje nije ni bitno. samo mi je nevjerovatno da neko moze zamjeniti uzrok i posljedicu. bez obzira koliko ne volim nacionalne stranke i sda (izgubljenu negdje izmedju vjerskog i nacionalistickog), iritira me kolicina gluposti u tvom postu. sitni sverceri po ulicama prijeratnog sarajeva su POSLJEDICA prekomjernog stampanja dinara na topcideru. moras biti izuzetno glup ili izuzetno pokvaren da tvrdis suprotno. ovo o genocidu necu ni komentarisat. a stekao sam dojam da si ti fin decko. :D
...kad se samo sjetim studiranja u stelexu :)
Totalno NEUTEMELJENI i netačni podaci. Zahvaljujući poplavi privatnih fakulteta tipa Travnik, Sokolac, Kiseljak.... studiraju i u roku završavaju i oni koji jedva završe osnovnu i srednju školu. Čak i oni u poznim godinama koji nikada nisu mogli prići fakultetu, vanredno završavaju. Imamo štetnu hiper-hiperprodukciju visokoškolskog kadra. Nema stručnjaka a onih koji mašu diplomom fakulteta je na svakom koraku!!!
Ja i neznam ko je dodik, al eto ti znas sve srbe sto postoje. Samo vi handzarci kmecite da ste jedine zrtve ovog rata vec 20 godina, bas ko cifuti 1945, aljo vas naucio da lazete, da je to 10% istina nebi vas ni bilo u bosni. Citaj nesto drugo osim genocidnog dnevnog avaza, stamparija genocidnih horda poturaka iz srbije.