Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad smeta što stranci donose odluke? Ne kontam...
Fakat, ni ja. Čović stranac sa hrvatskom domovnicom, Dodik stranac sa srpskim pasošem a sudije stranci im smetaju.
Sinoc bosnjo se vise raduje utwkmici i rez 1:0 nego odobravanju pristupa u eu i ostale stvari glup kao uvijek
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bog me ubio ako ima jadnije drzave na svijetu, sta vise radite s ovog naroda bagro zvana politicari
narod sebi dopušta, pa svako bi ovako isto radio ili bio orimoran da radi ove moralne vratolomije kao politicar u BiH, tzv. drzavi, slijedeci rat ne stajte do zadnjeg.
O ovoj, nazovi, sutkinji Palavrić najbolji komentar sam pročitao od @TukiMali! Čovjek je sve lijepo elaborirao!!
Svaki dan je alarmantna situacija
Koja smo mi nesposobna bagra sva 3 plemena!!! Što smo sebi dopustili poslije rata umjesto da svakog ratnog zločinca procesuiramo svatko se svakom izvine za počinjene zločine i krenemo zajednički gradit bolju budućnost novoj generaciji, mi smo se kačili za kriminalce i ratne profitere i njihove stranke koje su 90-ih odgovorni za rat! FUJ!!!
Nisu stranke odgovorne za rat, barem nisu ove koje su podržale neovisnost BiH, nego zločinački agresori sa istoka i zapada uz pomoć domaćih zločinaca. Tu mantru okači mačku o rep da su svi narodi jednako odgovorni za rat kao i sve etnonacionalne stranke.
Odluke svakako donose stranci no alarmantno je da desetine hiljada maraka svaki mjesec zarade sudije koje ne rade apsolutno ništa.
Ma cini vam se iz eu su rekli da smo ostvarili napredak
'BLESARIJE'. Nemozes ti 'unistiti' citavu korupciju u tamo nekoj srpskoj pa onda namjestiti 'bosnjacke korumpirante' -svoje kandidate da 'kradu srpsku'. Koji IDIOTIZAM KOD NAS VLADA. FOLIRAS da si fin-pravedan-po-zakonu a hoces da korumpirano otmes uticaj od 'srba' da bih ti korumpirano krao srbe. NIJE NIKO BUDALA. Srpska korupcija ima korjen u rusiji i to se nikad nece iskorijeniti. Ostavi 'korumpirane srbe' koji ce UKRASTI ali popraviti civilizovanost i standard inace ATOMSKA.
Priprema trojka javnost da su sad provlem strane sudije
Neka nadležne službe rade svoj posao! Pa imamo na hiljade izmišljenih radnih mjesta i neka rješavaju probleme! Boli me ona stvar!
to st ogenocidasi bojkotuju nije problem koliko je problem sto se presude ne sprovode.
stranci će sigurno to bolje uraditi
Nece AMA BAS NIKO NISTA URADITI, na PRDACENJE po sjednicama ce se uvjek PRDITI u NARODNE-PARE, i politicari mog prst-u-uvo i ici naravno naokolo i hvaliti se skupocijenim autima, kucama i sta ti ja znam sta. Pa nije niko budala da ista radi ako ima politicarsku-platu gdje se dobro naspava. Poznata 'MANTRA', 'poso dobar para laka', krades a u zatvor 1% od onih 'nepovezanih'. Nek se napravi sustav gdje ce svak moci krasti ali NAROD I CIVILIZOVANOST #1.
Bosna ce pobijediti
Ovo je postalo sve gore i gore, narode toljage u ruke i sve ih protjerat iz drzave i sa vlasti, kad kazem sve mislim i na trojku i na dodika i sve redom jer ce opet zakuhati i ginut ce nevina omladina
Ovim cettnicima i ustassama nema lijeka bez metka , isto ko ciffutima .. Samo zabusavaju, nema zivota sa njima , treba nastaviti osvajanje Banja Luke kao u proslom ratu , kad ih je amerika spasila...
Greška! Ne donose odluke oni, nego onaj ko ih plaća. Oni to samo ko bajagi uokvire u neki zakonski okvir i daju da se pročita. Problem je što se sud tako konstituiran da jedan narod može da preglasa ostala dva. To se sutradan može desiti i sa bošnjačkim sudijama. I desiće se. 2 Hrvata ili 2 Srbina sa strancima mogu da preglasaju ostale.
Pa i bolje