Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma daj molime te lijepo !_! Pa ajmo za pocetak ovako, koliko kosta automobil koji vozi gospodin Kaletovic ? A da ne idemo dalje - racuni, stan itd ... Jedne proganja, a druge pokriva i uzima pare da bi drzao jezik za zubima ... Hopokrizija na djelu !!!
to Kale
eeee on je pravo objektivan...pa svi ovi sa 60 minuta su pokupovali stanove i uredili ih extra sa svojim placicama? zna se da je najveci medijski reket u 60 minuta. kaletovic i njegov gazda, kao i svi iz njihovog tima su najobicniji k.riminalc.i najnovije generacije
je li sa kim sada više sjedi bakir sa fahrom ili zlajom?
Politički dirigovana televizija koja sada misli da može kreirati vlast u BIH. gledanost pada, ljudi odlaze, oni koji drže do svoje profesije i ličnog digniteta znaju da je raditi kao novinar na FTV-u a pogotovo u 60 minuta VEEEELIKA profesionalna i svaka druga mrlja u karijeri jednog novinara. Istina boli ali čovjek se mora nositi sa njom.
Damire, škola sine, koliko škole imaš?
Halo, Mr. Objektiva, nismo te prepoznali, hahahhha. Kome jos ovi iz 60\' mogu drzati lekcije????!!! Btw, zar ih jos neko gleda? Osim Zlatka sezdesetominutasa:).
Koliko se moze cuti od raje s FTV, ovaj lik je pravi narcisoidni smor koji obozava da bude ispred kamere. Kad se na to obrati paznja, vidi se da se u skoro svakom prilogu nasandali pred kameru po nekoliko puta i truni nesto (citaj-radi tzv. stand up). Sreca pa se taj kvazipoliticki magazin vec duze vrijeme ne gleda u mojoj kuci.
Kaletoviću ti si obićni fakin! Potpis: Raja sa čaršije
Ovaj prica o objektivnosti, iz kuhinje Zlaje Moraliste Neodgojeni, neobrazovani vodoinstalater koji glumi novinara, i to onog tipa, kome da guzu bubim, o kome da pisem, a koga da blatim i ocrnjujem. Ako je ovo novinarstvo, slobodno itd floskule fuj, onda sam ja Jurij Gagarin Kako bi ovakvog Tito negdje poslao!!
03.05.2011. u 12:44 Jeli ovo moguce? Molim vas posjetite ovaj link. http://www.skyscrapercit y.com/showthread.php?t=473184
Ovaj je, bajagi novinar, zasigurno ostao na veterinarskoj tehničkoj školi i nikad ništa nije položio osim vozačkog. Znam da je vodao hajvan na stočnoj pijaci u Tuzli. Onda ga je kao kadar na OBN doveo Mato Đ. Nakon toga je napredovao do ove nanesretnije televizijske emisije na ovim prostorima. Najtužnije je od svega vidjeti njegove primitivne reportaže. Tek oni mučni njegovi intervjui sa onim zločincem Kristrijanom Golubovićem, paliteljem džamija po Srbiji. Nikada, u svom podužem životu, ja nisam čuo siromašniji rječnik od Kaletovićevog. Hoćemo li se ikad osloboditi ovakvih primitivnih spodoba? Sumnjam. Na FTV-u je primitivizam već tradicija.
A ako si los, onda radis na sarajevo-x-u:)
Kao prvo OVO GOVNO nije novinar, već nepismeni , neuki srednjoškolac koji nije u stanju da sastavi ni jednu prostoproširenu rečenicu.Nazvati ga novinarom je uvreda za sve novinare, kao što je njegovu ogavnu, bljjutavu i najprizemniju propagandu uvreda nazvati novinarstvom. Tu nema činjenica, ni dokaza, ni druge strane koja je obavezna, imaju samo floskule, optužbe i epiteti zadriglog dripca Klevetovića, koji nastupa po principu PLJUNI ČOVJEKA, PA MU ZALIJEPI ETIKETU. Ova debela spodoba o trošku poreskih obveznika snima prazne stolice na Kanarima (u hotelu gdje je bio Gotovina, a mi bi trebali da padamo od sreće), brani Vjekoslava Vukovića (žene su im navodno rodice) koji je pomoćnik ministra za borbu protiv terorizma i koji istovremeno učestvuje u nabavci oružja za izvršenje terorističkog čina u Rijeci, pravi parade po navodnim logorima za obuku terorista itd. I za sve te gadosti je dobro plaćen i pretplaćen, a ima i pratnju tjelohraniteljela. I vi to nazivate novinarstvom i novinarom
A sad exluzivni gost \"66 minuta SDP-A\" gospodin Zlatko Lagumdžija....
@Fuj Koliko mi je poznato...on posjeduje polovnog Peugeota... A da ko ne pomisli da ga branim (govorim o njegovom zanimanju a ne kao osobi)...ono sto oni rade je prilicno populisticko i senzacionalno novinarstvo koje vrlo cesto veze s istinom nema,,, Samo se sjetim priloga o Karadzicu (koji da se razumijemo je tamo gdje treba da bude) i nekakvih miliona za cuvanje a na kraju onaj nekakav nadriljekar E sad nekad i ubodu...ali rijetko.
Kaletović stvarno ima smisla za humor, samo on to izgleda ne zna. On misli da je novinar. Sve su prilike da on ne zna šta je to objektivnost, da to podrazumijeva govoriti istinu. Ali on ne konta baš ni šta je to istina. Uglavnom, jedno mu se mora priznati: on zna izvršavati zadatke, a to što nisu novinarski zadaci, nego neki drugi, nije za njega ni bitno. Nije on kriv kada se činjenice ne uklapaju u njegov zadatak, k´o da su one bitne u \"objektivnom novinarstvu\".