Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li biti isto kao sa Čauševićem? Eno ga hoda po gradu, baš ga briga. Zaprijetio da će propjevati pa se oni odozgo ušutiše. FUJ bagro. Valjda će ove osuditi iako su u uskoj sprezi sa onim koji su žmirili kada su oni krali. Bojim se da će ih pustiti zbog ''nedostatka dokaza''
Ili ce ih osoboditi zbog proceduralne pogreske, sto je isto jako popularan nacin oslobadjanja kriminalaca.
causevic je najpametnij lopov ako ode on ode Spiric Covic rahmetli Tihiceve imovine Robot..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A gdje je postena sudinica Fazlagic,nesto su se za nju usutili. Hoce li to draga tuziteljica Dalida zastititi svoju postenu kolegicu. Hoce li se taj sljam od zene izvuci.
ljudi ovo je uslov za ulazak u Evropsku uniju... isto je morala Hrvatska uraditi hapsenjem Sanadera.... kod nas je Dodik taj..ali prvo sitne ribice...
eto ni traga ni glasa o njoj i sa portala je skinuli.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
i ovaj stari prdonja nasao kriminalom da se bavi
gledaj alijinog papka dzemper utrp'o u tole...mamu li vam ratnoprofitersku
Slika 3, jakna je definitivno prevelika. Mogla je uzeti broj manju 😂
Oni u pravosudju su najveca govna,samo debil moze nesto konkretno od njih ocekivati,ovo je sve jedna farsa i zamazivanje ociju.
Uhapsite Zlatu Karaču, sa Mustafom Resicem i Fehimom Škaljicem klepila je više od milion maraka iz opštine stari grad. Kad ce pravda za Zlatu Karaču???
More ovakih ima,ako bude pravde nece biti prostorija ........
Vidi ovog krelca, na četvrtoj slici! Utrp'o džemper u hlače. 😂😂😂
Kemo Kapur ,ako je to onaj advokat,a vjerujem jest,Sandzaklija ,lopov i kriminalac,mafijas M....jebo Sandzacku
Kako bih rascerupo krzno s one guzate milfare,pa bih uz pomoc svog organa gonjenja u nju utjerivo pravdu,heftu bi se podvirivala misila bi da je osto u njoj!
@SuperHadum Nema sta prava guzata milfara bas kao sto si rekao :) ko je ona ? Da je ovo guzit hm
Uglavnom sve ugledni građani i SDA članovi ... Šta li Bake misli i šta kaže na ovo "neprimjereno" ponašanje istražnih organa ... ? ! ?
Hapsite bagru stoko jedna, tako se to radi stoko jedna..da Bog da pocrkali, i sav novac koji ste uzeli od napaćenog naroda dali za lijekove. Amin.. :)
šta ima đaci ponavljači, stigo kamion vazeljina u Zenicu
Dans unutra sutra vani
Ujeo vuk magarca.....
EVO IMENA OSUMNJIČENIH KOJI SU RADILI PREKO sudije LEjle FAZLAGIĆ: 1. Goran Salihović 2. Dežvad Haznadar 3. refromista Ante AMrković 4. Zlatko LAgumdžija 5. Milna TEgeltija VSTV 6. Neko ko je najveći baja ne samo u Laktašima http://heta-asset-resolution.ba/uploads/userfiles/file/Zaklju%C4%8Dak%20o%20prodaji%20Opcinski%20sud%20Sarajevo%2810%29.pdf http://www.montis.com.ba/Montis%20katalog%20za%20prodaju.pdf http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=17594
Presuda Montisu je zadnja koju je uradila prije nego se Lejlica ispalila u RIjeku ! Mandat sudije joj je isticao za mjesec-dva a predsjednik VSTV joj je prijetio da joj mandat neće biti obnovljen ako ne izađeu u suret i MILORADU DODIKU u predmetu MONTIS, o čemu ga je obavijestio preko Goran Salihovića a ovaj preko vjernog MAte Đakovića. direktno u kabinet Baji !
Ma ja sve SDP kadrovi, nisam ni sumnjao.