Svečano na Univerzitetu u Tuzli
0
Akademska zajednica BiH bogatija za 26 doktora nauka
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jeste ljubomorni! vaši komentari, čast izuzecima, su mizerni i odvratni. umjesto da čestitate vrijednim ljudima koji su se izdigli iznad vas, iznad prosjeka i mase, vi ih, na svaki mogući način, pokušavate obezvrijediti, kako bi bili bliže vama, duševnim i moralnim nulama. fuj.
ok!, sada kada bi mi ponudili na bilo kojem univerzitetu ovdje da radim doktorsku disertaciju glatko bih to odbio. Zašto? Zato što taj doktorat nema nikakve vrijednosti. Otidji sa tim doktoratom na zapad pa vidi kako ćeš proći. Ni ovdje ti ništa ne znači, a kamoli vani. Samo ti ga priznaje institucija koja ti ga je izdala i to je sve i naravno politička stranka koja te je protežirala.
Žalosno da ne može biti žalosnije. Država propada a doktora nezna im se ni broj. Teoretičari dobri objavljuju radovi a u praksi nula. Nema veze još 26 novih parazita na budžetu. Onako uzgred, 1945. u BiH nije bio ni jedan doktor ali se zemlja izgrađivala i imala privredni rast veći nego u Japanu.
Čestitke svim doktorima. Treba doći do ove titule pa onda nešto pričati. Ko god ima loše mišljenje o našim obrazovnim kadrovima neka se upiše i završi pa da vidi kako se objavljuju i neobjavljuju radovi. Zbog ovakvih bolesnih komentara nam je ovakva država.
meni nije jasno sta ce nam ovi doktori. ovo je smao bacanje para. treba sve na radne akcije. ma nema boljeg sistema od komunizma. dok je nama damira hadzica i lagumdzije bice nam super.
Ah, stranacka djecica i poslusnici sire mit o pameti u nas Bosanaca. Ako ih je bar 5 pismeno, bicu ugodno iznenadjen. Nek\' objave svoje radove. pa da se svi zajedno od srca nasmijemo.....
Znam za ove sa elektrotehnike (Kasumovic i Tesanovic) da imaju dosta objavljenih radova i izvan BIH
Znači, još 26 beskičmenjaka i nesposobnih da misle svojom glavom.
Ih bin doktor... ovo je bolesna drzava i treba plaho puno doktorova....do Puracica i nazad
Stizu doktori na biro. Bice glavni kad dodju svaki mjesec na ovjeru
samo da mi je znati koliko ih ima objavljene radove u stranim casopisima...sve doktori nauka al u qurcu..ili do puracica
ČESTITAM MAJDA , POZ.