Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo.Tako fino akademski. Ko nama uređaju i kroji obrazovanje?!
Smeta joj SAFER,zato što asocira na jedan mjesec u muslimanskom kalendaru koji nosi ime Saffer
Veoma sam obradovan ovim tekstom. Potpuno akademski, potpuno argumentiran i logičan. Šta ova Hota misli da je? Kod pokušaja "sakrivanja" Bosanskog jezika iz rasporeda bilo mi je jasno zašto je ona dovedena na tu poziciju. Pitanje je stvarno KO STOJI IZA OVAKVIH AKROBACIJA I KO STOJI IZA OVAKVIH TZV REFORMI OBRAZOVANJA???
Za početak napraviti kratki , koncizni i nedvosmisleni priručnik kako se jedino može živiti i funkcionisati u višenacionalnoj državi da bi ta država bar približno ličila na normalnu . Tužno je gledati ovu ministricu kako za pola sata ne kaže ništa suvislo pa se brani da je napadaju što nosi maramu koju niko i ne spominje . Naravno da i 99 % funkcionera iz sva tri plemena rade na isti ili sličan način , samo u korist * svojih * , što je pogubno za BiH .
Ma bravo SDA, ko tebe hljebom, ti njega SAFERom. Pljuc!!!
Pa stvarno od ovoliko profesora zar je moguće da nam je trenutna ministrica najbolja, ako je tako onda smo zakucali dno
Svaka čast Akademkinji Pašalić, nismo svi pobuljeni a Bošnjaci smo, tako da nazivi SAFER možemo slobodno nazvati kako i jeste, STABILNOST. Ipak mi smo multi građanska država i treba da se uvažavamo
Ova hanuma kao da je dobila zadatak da potpuno unazadi obrazovanje posebno osnovno i da ugasi obdanista i da samo ostanu privatne osnovne skole i privatna obdanista.
Lijepi nasi ucitelji i nastavnici iz 70, 80 - ih ,
Kao što je devetogodišnje osnovno obrazovanje propast tako je i ovaj eksperiment sa saferom propast. Jednostavno ništa ne znamo.
Nije Hota ni cula za SAFER.
Kakav Safer? Halilovic?
promjena nacina edukacije
@blablablab zaebancija druze
Dokaz da su na mnogim pozicijama ne stručne osobe jer ta funkcija je pripala toj stranci a što ta stranka nema osobu koja je kompetenta za tu funkciju to je nešto drugo.
Ili narodnim jezikom rečeno: SAFER je govno zamotani u celofan.
Svaka cast gospodjo, uvazena akademkinjo, sve ste odlicno rekli i poredali! ovo je nedopustiva blamaza i cirkus, nametanje nekakvih futuristicko-vjerskih postulata, i na ovo ne treba pristati vec sasjeci u korijenu! Takodjer zahtjevati ostavku ministrice jer definitivno je pokazala da nije dorasla poziciji i trenutku!
Jel ti dobar SAFET gospođo ?
Bravo!