Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zarobljeni JNA general, direktor pripadnici ZOI 84, dokazana neznalica i prevarant. Koja mu jos referenca da vlada najjacom sarajevskom opštinom?
ubi me autocomplete :-)
Faca nam sve obećava.
SREBRENICA--PRODATA U RATU.SAD U MIRU PRODATA ZA OPŠTINU CENTAR-
Što nije onih 16.000 Srebreničana izašlo da glasa? Nego ih boli briga za Srebrenicu, došli u Sarajevo, a u Vogošči glasaju za Jalu Brata.
obećano DODIKU NEČE BITI PRIVOĐEN ,NI PROTIV NJEGA SE NEĆE NIŠTA POKRETATI AKO PREPUSTI SREBRENICU ,
Drago mi je samo da ne živim u općini Centar, gdje su Šip, Nahorevo i Pionirska Dolina donijeli pobjedu SDA/SBB. Tu je napravio veliku prednost, dok je u većini ostalih dijelova Ajnadžić gubio. SDA/SBB se najviše može zahvaliti jako malom izlasku na izbore.
Nisi ti znao upravljati ni vojskom gdje je sve ustrojeno po propisu, kamoli sa opštinom u kojoj ćeš vladati i SDA. F U J!
Dokaz koliko je prethodni predsjednik SDPa unistio gradjansku opciju svojom arogancijom koja je dovela do cijepljenja i stvaranja novih stranka tipa DF i ostale stranke, cime se gradjanska opcija izgubila i nacionalisti ojacali. Da se na vrijeme povukao sa mjesta predsjednika i da je postavio Jasmina Imamovica ili Komsica, danas ne bi bila tri kandidata iz gradjanske opcije u opcini Centar, sto je dovelo do jacanja nacionalista. Uzas.
Ovom prilikom želim da čestitam općini Centar, pardon Rogatica, na izabranom kandidatu. Demografski pokazatelji su neumoljivi a došle, šljegle iz vukoj..ebina u MOJ grad su prevladale.
'nacelnik za sve gradjane' tako svi na pocetku karijere kazu, a poslije......hajd' vidjecemo. sretno!
tuga i žalost.......izlaznost po sarajevskimopštinama oko 50%, a juce grad i kafici puni vas cijeli dan. Tačno mi dodje da s eopet prijavim u SG :(
tvoja opstina je bitnija od deset drugih blablabla
Nemoj meni ziv bio!
nisi ti za nacelnika nikako
*Bit ću načelnik za sve građane koji idu na džumu
Lopov , lopva...........
hrok hrok...grok grok....
Narod Zna ili ne zna s kim ima posla ? Narod se ujedino e svasta se desava bolje bi bilo da su i u Sarajevu propali izbori kao u Stocu
i Sarajlije se udaraju u prsa grad metropola kultura a ovakva varalica bude izabrana ccc