Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogima je izgleda Silajdzic trn u oku veci od dodika. A svi ste nesto toboze zabrinuti niko uopste nepokusava pomoci ovoj napacenoj drzavi a ima dosta nacina, Narod koji se vratio u onu Genocidnu tvorevinu mislim na Bosnjacki narod, nema kako treba hljeba jesti a vi ste ko biva zabrinuti , pizda vam materina te davam pizda materina.
Druze Mirnese,mogu biti zabrinut za situaciju u nasoj BiH ali u njenu opstojnost uopste ne sumnjam.BiH je vjecna.
Sta je problem sa Silajdzicem...hajde Mirnese nastavi se pederisat sa Balijagicem...Prije sam imao pozitivno misljenje o Mirnesu ali kako neko moze biti ahbab kriminalcu Balijagicu to mi nije jasno...Balijagic je smece vece od cetnika i od komunjara...
E jebiga, stan u Bosmalu, je stan u Bosmalu.
E moj Mirnese, da mi je samo znat cijenu za koliko si se prod\'o...
NO Comment