Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVOM COJEKU DATI ORDEN HRABROSTI KAZU DA JE GOLORUK KRENUO NA NAPADACA
Svaka cast Mirsade !
Stipu pricu Ahmetovicu, jesi li ga kakvom cifrom spuc\'o?
@tamburica Zato si ti olicenje bosanskog psihopate, rek\'o je ministar da ce i tebe da obidje, skidaj se i oblaci pidzamu...
\"Puna podrška\" ministra Ahmetovića će mu sigurno pomoći da što prije ozdravi, kao i biti poticaj ostalim policijskim službenicima da se potrude da naš grad bude siguran svojim građanima i strancima u njemu. Evo ja bih za punu podršku ovog ministra odmah prsima krenuo na kalash !
Svaka cast Mirsade...!!! Nadam se da ces dobiti orden, ko i jednu dobru sumu novca, od BiH-e ko i od USA...!!! Mirsad je olicenje Bosnaske hrabrosti...!!!
TREBA ZABRANITI SVE VEHABIJSKE POKRETE U BIH-I KO I SERBSKE TERORISTICKE I FASISTIKE POKRETE KO STO SU \"RAVNOGORSKI POKRET PROFESIONALNIH KOLJACA, SILEDZIJA U SERBSKIH PATOLOSKIH UBBICA\"...!!! Vrijeme JE...!!!
Pa moraju to ordenje cuvati za osobe poput Lose i tako tih :r
mrskog nam ministra nabijem ga na siljak
Kakve su povrede? Nece valjda ostati invalid?
sto ga ameri nisu obisli njih je branio,
svaka cast IAKO ISTO OVAKO TREBA NACI GRADJANE KOJI SU POMOGLI NJEMU I IZVUKLI GA I DATI IM ORDEN SARAJEVA!
Vela tvoje Visoko je uz tebe, zelimo ti brz oporavak!
SLIKAJTE ME NOVINARI,SLIKAJTE...
Bjezo iza drveta i vehabija ga u obe noge pogodio....
bravo Vela
Heroj! Svaka cast covjeku, trebamo se svi boriti protiv ovakvih stvari.