Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cigo pravi 1/1 !!!!
@teratekt opet posteniji od baketa.
Šovenu, tebi su Cige negativci. Mrš, budaletino i ti i tvoj dubiozni komentar...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Klanjaj istihare i vidi da li je bolje da preseliš kod Fahre!
Ovo je baš bilo posebno okrutno i u vjersku žicu
Pametniji od vas se ne slazu sa ovom tvrdnjom. Procitajte malo sta ekonomski strucnjaci (kompetentni ljudi) misle o akcizama. Evo link https://www.klix.ba/vijesti/bih/cicic-set-zakona-o-akcizama-bi-omogucio-investicioni-zamah-i-nova-uposljavanja/170514016?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=170514016&utm_campaign=Klix.ba+Facebook+status
istjeran si jer sda ne nudi 15-godisnje curice
Najveći mu je uspjeh što je milionima vrijednu i najsavremeniju forenzičku opremu doniranu od USA,iz Sarajeva preselio na Sokolac.Ludnica!
Mrs cigane...
Kome si ti i sepic obecavali lopinasi jedni
Ahmetovicu, djubre ljudsko!!! Isti si ti kao i oni. Godinama cuclas SDA, drzavu i narod. I sta sad...treba te slaviti???
a sta drugi rade od drzave?Brane li je zbog svog puka ili za svoju korist?Svako bi se trebao opametiti i imati snage nesto promjenuti.Takvi se trebaju nagraditi.Malo tko od vas zna izvagati sta je dobro a sta je lose.Trazite bezvrijedne razloge po nekome da pljujete.Daj da vidimo sta je taj covjek lose ucinio.
@realnost123 Tvoja logika je ista kao i SDA logika. "A sta drugi rade". Treba gledati sta uraditi za svoje birace, a ne gledati sta je drugi uradio. I kazes sad bi ga trebalo nagraditi!!! Njega treba kazniti za sve ono sta je radio i za sve sta nije uradio a mogao je.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Velika steta. Ima vas kao krivih drva.
nije sda BiH, vas i njih treba izbaciti iz BiH
On zaboravio na ono silovanje sto je imao, valja odgovarati za to. Nema vise zastite barabo jedna.
Ista ste vi GOVNA!
Ma je3ite se skupa, najeli ste se budžeta.
Ma trebali su tebe budaletinu izbaciti kad si napastvovao onu romkinju .Vas četvorica sa Fuadom Kasumovićem i oni sada nezavisni ste pokvarili ugled i dostojanstvo stranke SDA.
DaBogda vam se zamrzo onaj svaki pozoćić gdje smo mi ležali... pu... doviđenja!
Covjek je kreten debil masu novca izvukao posle rata iz Srebrenice i oprao putam raznih malverzacija
Kloc lik jedan kroz jedan. Logicno, sad vodu na svoj mlin. sta ces ti obecavati jado jadni....