Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
replika gospodinu ssssssss i vama je milosevic mladic karadzic i jos 1000 obecali veliku srbiju pa eto sto sad imate, sa svih strana komsije koje vas nevole i u svijetu reputaciju divljaka
mi smo bas uporan narod krenulo ih 200 a samo ih 7 do orasja stiglo
Ostali se zadrzali u Arizoni, kad zavrse sa shoppingom pridruzice im se.
bolje da su se zaputili ka uredu SDA ridjobradi im je obecao 300 iljada radnih mjesta
u Hrvatskoj 300 000 nezaposlenih i 20% siromašnih..jedva vas cekaju
susjed iz Hrvatske Šemso ali kakve veze ti imaš sa Božićem ??? Ti kad budeš opet slavio Bajram tad sve napravi što misliš :)))
susjed iz hrvatske mislim da su pogrjesili put turska je na drugoj strani
Bošnje sa njihovim ratnim političarima Izetbegović , zlatni ljiljan Komšić , Lagumdžija , Halilović , Silajdžić se UNIŠTIŠE . Čitav im je aparat 90-tih :))) Sami su se izolirali i odbili Srbe i Hrvate , a kad se okrenu 1000 km u krug su oko njih Srbi i Hrvati a ne Turci , Šiptari i Arapi. Stvorili su sami sebi neprijateljsko okruženje za sledećih 300 godina.
muslimanima normalnima uvijek treba pomoći. Islamistima sipati otrova u vodu i dati kad su žedni :))
Pa vidi ja sam siguran i apeliram da se muslimanima kojih nesumnjivo ima dobrih pomogne koliko može i kad može , ali Islamistima treba sipati otrov u vodu i dati da piju kad su žedni :))))
Tuga i zalost, neka su oni nasli sretstva za one auta rvi-ovima, a ovim ljudima koji su se isto borili a i dalje bore za ovu drzavu ni 400 KM nisu ustanju podjeliti.... Dodajem, ako su ikakve patrijote ovi rvi, trebali su se odrevi auta i novac podjeliti ovim radnicima koji se idalje bore za ovu drzavu!
Pa sigurno su se borili u ratu kao i ovi, a sta su dobili za uzvrat??? Propalu firmu i 18 godina ne uvezanog staza! A na kraju krajeva imamo fildzan drzavu!
Ja vidim da proljeće krvavo sljedi. Pravda i pravo je prodato olhirgahima.
Bez putnih isprava? Nisu mi jasni ovi potezi.
@Jamesudin!, ništa! Apsolutno ništa nisam očekivala. Sve vrijeme tvrdim da ih je neko uputio na pogrešan put. Mislim da su isuviše naivno postupili. Ne bih o njihovom obrazovanju i pismenosti. Imaju onoliko škole koliko im je trebalo za njihov rad. Problem su ovi drugi nepismeni sa kupljenim diplomama koji kroje njihovu i našu sudbinu.
ja ne znam sta misle ovi bosnjavi, mrze sve sto je hrvatsko,kada premjer hrvatske dodje u posjetu u bih mrskaju ga a sad traze pomoc?! pa sto ne idete tursku?
Bravo na komentaru dao bih ti 100000 pluseva. Ubiše se ovdje na portalu da nam objasne o mrskom islamofobnom zapadu i o fantastičnoj Turskoj ekonomiji , ali niko od niih da krene put bratske im Turske i u krilo babe im Erdogana. Svi bi u kjafirsku , propalu Hrvatsku i Evropu :))))
A iskreno, ove radnike uopste ne zalim! Pa jebite se, meni kad poslodavac ne uplatti placu i doprinose 2 mjeseca ja otkaz dadnem i trazim drugi posao ha ja! Al ne oni su naucili jos u komunizmu da dobiu placu samo zato sto se pojave na poslu, mars na baustelu ko svi drugi i radi za dnevnicu
Oj majko..bas su slatki..onak jooooooooj..zalosno stvarno..kao mali patuljci sami..ma boliiiiiiiii foteljase brigaaaa mamicu im banditsku...jadni ljudi..
Dobro došli u Herceg Bosnu. Pobrincemo se da sa hajrom napustite drzavnu granicu Republike Herceg Bosne i udjete u RH, pa dalje neka vam je sa srecom. Na vama se vidi da alijna ideja je prelomila se na onim koji su najmanje krivi za to, radnim narodom
Pisalo je nekada i SFRJ, pa ne ostade zadugo
Stari, karma je bestija, ne zaboravi ;) Sto dajes prije ili kasnije bude ti se vratilo. Sretno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka se I vrate kuci pjeske
Ovo je nešto najbolje što ste mogli uraditi. Izvrsna prilika da sjebete čitav korumpirani i rodbinski državni aparat. Ne dajte se mašinerije! Na kraju će moliti Hrvatske vlasti da prave izuzetke povodom prelaska granice. podmetaće vam noge u putu, ali ne smijete dozvoliti sebi da stanete. Kad vide da su sve fore ispucali sa podmetanjem nogu i sa podjebavanjem - muda će da puknu. Za državu, za narod, za nepismenu stoku, za retardiranu vlast, za čitavu Bosansku historiju, za svoje porijeklo, svoje mjesto, grad. ZA SVOJU FAMILIJU, NE DAJTE DA VAS JEBU!
da nije tužno bilo bi smiješno...krenulo 200 stiglo 7 e sve ste rekli ovoj bagri na vlasti