Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmetli Alija Izetbegovic, kada su ga kritikovali zbog RSa, je rekao:"Ovaj sistem koji mi gradimo ce pobjediti onaj sistem koji su oni napravili." Ali...ali...ali...privatizacija, nepotizam, sumnjivi likovi u svim strukturama...granica izmedju ta dva sistema je sve manja i manja. Pa zasto se neko cudi?
Svi vi vrlo dobro znate da se sve to koristi u politicke svrhe. Ja koji zivim u multietnicnoj sredini znam da se djeca danas odgajaju da mrze srbe muslimane i hrvate. Nema razlike, ni jedni ni dr ni treci nisu nista bolji ni losiji, pozz
Neće RS još dugo
Polako,stidjece se proslosti zbog koje nece imati buducnosti..
@Admiral Zbog cega bi se stidjeli proslosti u kojoj oni (djeca) nisu ucestvovali
Oni vec nemaju buducnost jer zbog tog genocida i opcenito ubijanja u ostalim opstinama kao Prijedor,Visegrad,Foca, Rogatica,Vlasenica,Sarajevo itd..ne mogu dobiti ono sto zele niti imaju bilo kakvu podrsku nezavisnosti i plus iz godine u godinu je sve manje srba u BiH a broj se prepolovio od 1991 do na ovamo.Neko kaze Bozja kazna a i ja msm da jeste.
Što im je cilj bio 1995 to je i danas, samo je način tj pristup drugačiji.
Srbi su sada poznati medju najgenocidnijim i krvolocnijim narodima na svijetu. 182 drzave svijeta su zvanicno priznale genocid u BiH, i djeca sirom svijeta uce o srpskim zlocinima. Mogu samo nastaviti lagati sami sebe i zivjeti u svojoj deluzivnoj masti, bitno je da je historija presudjena i ispisana i da se istina zna za buduce generacije