Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva cekam konacne rezultate ovog cirkusa...
konacno nasli skladiste za popisnice,nalazi se u Srbiji,toliko o postenju,eh bosno
Lažu, evo u Zenici pomutnja ziva, citav dan sjedim kod kuce nemam obrazaca !!!!
Na kraju će bit'...validan popis!
Srbi su opet pokazali da veze nemaju. Moraju im se u Srbiju nositi popisne liste, mjesto da lijepo, kao Bošnjaci pošalju JMBG mailom ili telefonom. Šta vi mislite, kad bi se te liste morale nosati od Švedske, Amerike pa do Australije. Niđe veze. A i ovi instruktori što su isprepadali ove cure što po kafićima popunjavaju liste....isto niđe veze. Jel sad bolje što se po kućama moraju sakrivat i popunjavat liste. Sve skupa NIĐE VEZE.
zašto popsinice nisu npr. bile od materijala poput uplatnica, da mi dobijemo svoju kopiju, a da se onda organizuje neka telefonska komparacija-provjera odgovora?. Pa ako se ustanovi odstupanje u odogovrima, da bar znamo u čemu je problem?
Agencija za statistiku, drži sve pod kontrolom. Neki bi da prave cirkus od popisa, jer im ne odgovara brojčano stanje na terenu. U svakom slučaju nas je manje 700.000 nego na poslednjem popisu, kom opanci, kom obojci.
Zbog ovakvi kao sto je mrav i njoj slicni nismo nigdje dospijeli u svijetu
hocel biti i mexikanaca?
a neregularnosti kamara , a na kraju ce ispasti da nas ima 10 miliona kako ste krenuli
Halo klix! Mozete vi meni poslat E-Mail-Adresu gdje da posaljem zalbu. Sve sto sa probao nerade. Zasto?????
...pao mail server od silnijeh pritužaba :))
Izuvaju li se ovi kada dođu da popisuju?
zavisi, ako te popisuju u kafani onda se ne izuvaju
One što se izuvaju, molim te upozori kad ti dođu da to nerade, da ne ograišu na peksinluk.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
svakako se ne zna ko pije a ko placa