Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajahaha djikana... Svi koji se skoluju ili radi u Srbiji... Pa fino reci svi koje smo dovozili na popis autobusima se pikaju a ostali ne...mars.
Jeste to je SRNA objavila i to je sveto pismo. Al nije samo na 23% posto nego su ih dovodili po cijeloj genocidnoj pa vlahu muka kad vidi koliko "balija" ima.
@GovorimBavarski U Srbiji svaka laz na kraju je istina - Dobrica Cosic otac Srpske nacije
3 godine vi rješavate sporna pitanja. Polahko, ne žurite, uzmite još 3.
Ma ne zamajavajte se , svi koji su radili na ovome popisu su krivi , i ako ne bude važeći poslati ih sa porodicama na goli otok , bez suda . Pedeset ( 50 ) miliona maraka otišlo u vjetar , a narod gladan !!!
srbinu nikad dosta djece se svoje on nasahranjivao.......prvo izvrši genocid i etničko čišćenje nad Bošnjacima (što će biti vraćeno osvetom nad izdrkanim srpskim narodom u idućem sukobu), pa onda na tim osnovama stvara podsmjehivanje...............umro Bošnjak da Bog da koji izdrkanom prljavom srbinu u ovome, a i u bilo čemu popusti...........SMRT nakaradnoj izdrkotini rs i svim srbima, bez obzira na spol i dob koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
a oni što se školuju u Turskoj ili, oni koji rade po Saudiji??? mogli su i njihA navesti, šta fali? :D
Nesposobnjakovici, poima nemate, nista ne mozete da se dogovorite i zavrsite.
Ameriko vatrom izgorjela i ti i tvoj Dejton i oni kojji ga potpisaše. Kakva nakarada od države, Liderima ništa ne fali, žive kao bogovi a preko čpuke sirotinje se zahebavaju desetljećima jer im je to omogućila truhla Amerika i Dejton uz pomoć naših neznalica. Bolje da smo svi do jednog izginuli nego što nam namontiraše monstruma od nazovi države gdje je dobro živjeti samo Radončićima, Izetbegovićima, Dodicima i našem pehlivanu Ćoviću. Narod jedva vozi dušu!
Kakvi rezultati popisa, kakvi bakraci? Popis je jedan statisticki podatak koji se provodi periodicno, zbog kojekakvih analiza. Nazalost, mi zivimo u zemlji gdje je nacija najbitnija, a raspored fotelja se radi temeljem upravo popisa (sto je na kraju krajeva zbir upitnih podataka). Ako zelite realnu sliku, povucite podatke iz CIPS-a i eto vam najtacnijih podataka
Samo tri? Da to nisu Hrvati, Srbi i Bošnjaci?
a ja mislio da je samo jedno pitanje sporno (40)
Što bi u prevodu značilo da ovi iz manjeg pc entiteta žele još jače učvrstiti efekte etničkog čišćenja i genocida
Kao i u svemu , neko ( međunarodna zajednica koja je supervizor ovakve države ) , mora nači rješenje. Nikako se ne smije dozvoliti da , kada se domači ( čitaj nazional-seljački vlastodršci) , kada se ne mogu o nečemu dogovoriti ( a to je 90% svega o čemu bi se kao trebali dogovarat) , dakle nikako se ne smije dozvolit rasprava u nedogled. Jer ako bi se pitali domači onda , za neke ne bi bilo Deytona , za neke rs-a , za neke ovo za neke ono......
Samo bez veze dramatizujete. Ako se i ne postigne nikakav dogovor do tog roka neće propasti popis. Tako je bilo i za digitalizaciju tv signala "Ako se do kraja 2015. ne pusti, BiH ostaje bez tv prenosa" Dramatizujete da bi bili čitaniji.
Najbolje bi bilo da vlada Penisa Pizdića podnese ostavku i da raspiše iznove izbore. Kad je sve jovo nanovo nek vala bude i to.
Smješni su rezultati popisa. Ispada da je Bijeljina u top5 gradova i da je Zenica veća od Mostara, jer se Zenici ubraja Nemila s okolicom. Treba definirati grad
I Blagaj, Buna i Bijelo Polje se računaju u grad Mostar, pa šta sad?
Ali Nemila je 20 km od Zenice, koliko i Čitluk od Mostara, a Čitluk je posebna općina. Čitluk ima 18 000 st, a područje policijske uprave Nemila isto 18 000!
Nikad se niko od njih ne može dogovorit nioko čeg -.-" -.-"
to i jeste pitanje STA JE STARIJE KOKA ILI JAJE ... entotetska institucija ili drzavna! ako postoji zakonsko uporiste onda Agencija treba da objavi rezultate pa neka se oni koji se neslazu puse...