Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovog treba podhitno skloniti lopov, muljator lazov petljanac.... Kako je udes svog sina prikrio nek pojasni
Može biti smijenjen i sud će ga vratiti na posao. Onda će FBiH ispaltiti i njemu odštetu, koja je kap od milijardu i po KM koliko se očekuje da se isplati po sudskim presudama od strane FBiH. A ako FBiH ima ikakve veze sa ovim, pljunite me.
Kako ono vi kažete balije "Ćosić otac srpske nacije"... hahaha Ćosić niti je otac Srpsk nacije niti je ovaj musliman, jugosloven, bosnjak ili kako se vec nazivate. One je poturica kao i svi vi...
Mislim da je lik muljator i to onaj zesci..... Tipican bosnjo za bosnjake.. Sam nacin izbora komesara iz stranackih tzv nezavisnih odbora je takav da enma sanse da bude iko posten izabran vec su vrata otvorena samo sa strancke klimoglavce i ljude koji imaju razumjevanja za razne dogovore i zakuulisne radnje. Mozda nekad bude bolje a do tada nek vas siluju i pljackaju po centru grada
hop, hop hopaaaaa dolazi Evropa, sad će da nas biju sile svjetske milicije😱😵🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆
U OVOM ZEMLJI NEMA NI SRAMA NI OBRAZA. TAKO NI OVAJ KOMESAR VAHID NEMA NI OBRAZA NI SRAMA. SVI DOKAZI GOVORE DA JE U NAJMANJU RUKU KRIV ZA PUNO TOGA, A ON SE BRANI KO KURVA U BORDELU DA JE POSTENA I NEVINA.
KER PORODICE MUTAP ! KLOCU DAJ OSTAVKU !
ko o cemu vojnik o skraćenj, kurva o poštenju.