Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve ih kazniti pa ce razmisliti o svom ponasanju u sudnici i o cijeni svojih usluga...
Standardna vijest iz zemlje besmisla... Evo nekog sablona za vijesti o bilo kakvim kriminalnim radnjama: - Pocinitelj pocinio krivicno djelo, policija za njim intenzivno traga. - Ulazu se veliki napori na rasvjetljavanju zlocina. - Ako ga i uhvate, bude pusten u roku od 24 sata. - Ako ima nekoga da obnasa bilo kakvu funkciju u vlasti, ne mora se bojati. Ili ce slucaj biti zataskan, odgodjen, ili ces biti pomilovan. - Drustvo se vec naviklo na takve dogadjaje tako da to nije nista neobicno. Kakvi protesti kakvi bakraci, da je za hljeb zaradit. - Dolazi par osuda od strane kolega koje obavezno sadrze fraze kao sto su: gnusan cin, nadlezni organi, vlast i sl. - Prolazi par dana/sedmica/mjeseci, vec se sve zaboravilo i idemo ponovo u krug. Ovo je zalosna svakodnevnica ovog jada od drzave...
ono sto je najtuznije, drustvo se VEC naviklo, uzdahnes, zahvalis Bogu sto ti nisi taj i krenes dalje..( u prevodu: "samo nek' ne puca")