Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stojane jel sapunjas macora?
Spliff.Maste... 18.07.2008. u 18:10 FUJ! Al\' najbolje mi je ovo: Vojska RS! Kao nekakav legitimitet! Zasto ih ne zovemo onim sto jesu: CETNICI! ========================================================== Srbska vojska ili Cetnici slazem se.Ma bitno je da su uspjeli da zastite svoj srbski narod koliko toliko da OPET ne strada kao u IIsr.kada su bili odvodjeni kao ovce na klanje i bacani u jame.Isti nasi zlo-susjedi-neprijatelji (znamo koji)su mislili ponoviti genocid nad srbima i zarti Srbe kompletno.Srecom(bogu hvala)rodi se jedan Radovan karadzic i Ratko Mladic te narod na brzinu organizirase srbsku vojsku (cetnicku)stvorise i naod svoj (uglavnom)odbranise.Oni Srbi koji su bili blesavi naivni i povjerovase u brozovo (lazno)bratstvojedinstvo ti Srbi danas nisu zivi a ako i jesu bolje da nisu jer su oboljeli od maltretiranja i svasta nesto ....itd. Dokazalo se jos JEDNOM da je Cetovanje staro 200g uspkesan patent za odbranu srbskoga naroda od zlo-suseda(Balija Ustasa Arnauta) sjeme i pleme pogano otpadnicko im se zatrlo AMIN.
FUJ! Al\' najbolje mi je ovo: Vojska RS! Kao nekakav legitimitet! Zasto ih ne zovemo onim sto jesu: CETNICI!
ma to su samo bile vjezbe gadjanja.nista specijalno.dan kao i svaki dan.jedina razlika je sto je taj dan bila vjezba sa zivim metama pa nemajuci na kome da vjezbaju odlucise da vjezbaju na djeci,zenama,braci,muzevima. a UN im jos rekao da se strpe malo i da ce im isporuciti nove mete....ljudi nisu mogli cekati....;valja otici u holandiju i vratiti se. ocjenivacki sud u sastavu akasi,butros gali,holbruk su davali maksimalne ocjene toga dana,svi su gadjali izmadju cetiristo i petsto krugova. jedan je cak zabiljezio i olimpijski rekord ali ziri mu jos nije uspio uruciti medalju jer ga je stid i uvijek se crveni kad se spomene olimpijada \'\'srebrenica\'\'