Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poceli su plasirati "olaksavajuce" okolnosti, ne protivi se, pod terapijom je, cak se plasiraju dezinformacije kako bi slucaj bio aktuelan..
@Tetrapak Upisao je u međuvremenu fakultet, čita u pritvoru Dostojevskog, dobrovoljno darovao krv i dao zekat na imovinu.
@RagibUzoriti zavrsio travnik i kiseljak u roku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ovo je sasvim dovoljno da se momak oslobodi ipak na lijekovima je za smirenje ne treba ga još više sekirat.
SIN PIKE CEMALOVICA U MOSTARU PROSLE GODINE AUTOM USMRTIO ROMSKO DIJETE I DANAS SLOBODNO HODA GRADOM! SVE SE DA RJESIT KAD BABO IMA KEŠ
Koja je adekvatna kazna za ovog zločinca? Selma Agić je ni kriva ni dužna preminula na licu mjesta. Edita Malkoč u bolnici nakon pokušaja reanimacije sa svim slomljenim rebrima, litrom krvi u plućima i kičmom slomljenom na 6 mjesta. A bjegunac "jadnik" na tabletama za smirenje i utjehu traži u onima koji su ga tako odgojili.
Vic godine :-D
Ovdje smrdi opasno... Ne zna se ko vise laze... Usprotivio se, nije se usprotivio... Poslali pismo a nije doslo 10 dana... Navodno poslali na pogresnu adresu. Tuga kako nas zamajavaju.
Od njega se pravi žrtva. Na kraju će ga proglasiti neuračunljivim.
Nikome se nigdje ne zuri kad se sta treba raditi. Stanje u kojem se BIH nalazi je katastrofalno. Kad je sta za prodati ili se zaduziti onda nije problem.
Trebaju ga prvo izrucit, pa cemo onda dalje pricat. Al' i ovo je neka politika izgleda..
treba njemu jedna prangija od 20 - 30 centi za smirenje...jebat ga u KPD-u dok se ne objesi da si skrati muke
moj klijent jedva čeka da se vrati u Bosni, jer ga tamo sloboda čeka
*Bosnu
Jeli venska,tabletarna ili je na onoj istoj terapiji koju je i prije nesrece koristio.Ako mu budete mjenjali moze dobiti i on epilepsiju pa se nece vise niceg moci sjecati na sudzenju
Ja dosao da citam komentare 😁
Pa sinoć Dalida izjavi na TV da se protivi. Dalida bona, svoje tužiteljice NA DETEKTOR LAŽI ! PA da vidiš sa kojom možeš dalje računati, ako nećeš i ovaj predmt da izgubiš od Fahrine sandžačko policijske mafije. I da svi Sanjinu plaćamo odštetu jer je nevino gonjen i trpio duševni bol. Stavrno su ubijene djevojke zaslužile bar da javnsot zna JEL SANJIN DRŽAVLJANIN SRBIJE ILI NIJE.
Godine 2013 je glavni državni tužilac JADRANKA LOKMIĆ MISIRAČA predala i nadelžnost SRBIJI ZA SUĐENJE I ZA GENOCID u Srebrenici !, a kamo li za suđenje svojim državljanima kao Sefiću, radi tamo ne znam nekakve navodne saobraćane nesreće u Sarajevu ! Mislim da je potrebno uhapsiti JAdranku, Nives KAnevčev, JAdranku Lokmić a i Gorana Slihovića, pa će se tužilaštva u BiH konačno početi disciplinovati. JEr ako nema tužilaštva koje zatupa državu, MA NEMA NI DRŽAVE !
pa sto je pobjegao, ako se ne protivi!?
Možda ga je četvero koje je policija privela a sarajevski sud munjevito pustio KIDNAPOVALO i prebacilo preko granice ?? :))
@flaq sigurno je imo curu negdje u Priboju, pa je otiso prije nego je bio svjestan sta je napravio.
Nema ni u ovom slucaju pravde pisi propalo,mali nece odguliti ni 5 godina..
stari mu drzi kasino i imao ga je prije rata tako da ce sinu svom unovciti kaznu koliko god je dobije
Zasto ovaj idiot ima pravo rijeci uopce?? Dovesti i osuditi ga majku mu korumpiranu sarajevsku.