Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha pa mi nismo sa 24 nego iz cijele BiH:))) a ti sto zivis na nasim planinama i cuvas nam ovce neka zato smo vas i doveli u BiH prije, sto nam je trebalo čobana i historija se ponavlja ti si opet čoban koji se stidi kad dodje u opancima u grad samo sto ti vise i ne mozes doci u grad:)
izjjasnice se da nije kriv? a jooj pa kako bolan? pa svi te vidili, zaustavijo si po sata saobracaj po gradu, hodo ko zadnja ubleha, u kisnom mantilu sa mitraljozom u shakama i potrkacenim tolama do clanaka. dobro mozes rec da ti je nesto bilo naislo; da te sejtan podgovorijo da napadas sveto americko tlo isl. :D a joj jaserevicu meni tebe pravo zao, svega mi; mjesto da uzivas u zivotu, ucis, trebe ganjas, djecu pravis, jedes burek i cevape, djecu ucim lijepim stvarima ti prolupo skroz na skorz. kakav crni terorista ti si jadan dobro udaren mokrom carapom.
Imaće vremana u prdekani da razmišlja o svome činu i o tome koliko je kriv on, a koliko oni koji su ga ideološki odgojili da ovo učini. Ali činjenica je većina tih vehabijskih fanatika dolazi izvan BiH: Srbija, Crna Gora (Sandžak), Makedonija, Kosovo, pa oni iz dijaspore... Svi dođu ovdje u BiH da naprave neko sranje i onda svi pošteni građani BiH nose etikete potencijalnih terorista.
srbi-je.bena nedefinirana a genocidna turska ko.pilad,neobrađena sirovina sirotinja odbacena od Covjecanstva i Boga:D
Lukac U SVEMU OVOME IMA POSEBNU i JEDNU OD GLAVNIH ULOGA ! Prije par dana ova SRPSKE predstave o mevlidu Lukac je VISIO PO SASTANCIMA SA POLICIJOM IZ GENOCIDNE TVOREVINE i njihovim specijalcima Sto ZNACI DA JE ON LICNO IMAO ULOGU U OVOME SRPSKOM CIRKUSU TERORIZMA ! BIO JE TAJ LUKAC NEDOSTUPAN KAD JE OVAJ SRPSKI AGENT I PLACENIK TERORISTA GLUMIO JEDNOG BOSNJAKA A U SUSTNI SRBIN KO I SVI OSTALI TERORISTI ! LUKAC JE UCESTVOVAO LICNO U OVOJ SRPSKOJ PARADI TERORIZMA !
Mevlid je placen od fasisticke teroristicke i genocidne srbije borisa tadica , ko i fasiste genocidasa i teroriste milorada dodika ! Sve je ova teroristicka teatarska predstava orkestrirana JE u SANU beogradskim kapelama smrti ideologije veliko srbizma i PODVALA BOSNJACIMA ! TO SVAK ZNA ! Dokle ce Bosnjaci i Bosanci SUTJETI ! Dokle ce se vehabijski POKRETI JEDINO KOTITI i IMPLEMENTIRATI U GENOCIDNOJ TVOREVINI KOJE PLANSKI TERORISTICKA SRBIJA I TERORISTICKA GENOCIDNA TVOREVINA TO RADI VEC 18 GODINA ! Sve vehabijske pokrete u RBIH-i TA BANDA SRPSKIH MONSTRUMA NA VLASTI FINANSIRA I IMPLEMENTIRA U RBIH-i i SANDZAKU !
E to se zove otpad od naroda,ko da vise brasna postajem njihov.A prezderavali su se prasetinom dok im nisu zabranili kupovati po prodavnicama.Prasetina uz pivo na b.ajram,prste su lizali
Piše Avaz u naslovu: \'Srpski terorista Jašarević\'. A kada se radi o oni seljacima kao što je Mufty ili čoban Ganić onda su Bošnjaci. Znači, dragi Mus-lići vječni problem s identitetom. Sreća da Bosnu nije okupirao Japan pa bi vi bili šintoisti a ne Po.turice.
Sramota on jos trazi bolji smjestaj... ja bi tebe na gol pod stavio da spavas i nista ne jedes... pucat po neduznom narodu idiote jedan retardirani...
I nije kriv.Krivi su mu pretci sto izdadose oca i v.jeru i postadose ovakva nakaradna nacija
NA ................PALAMA SRPSKOG TERORIZMA........... ..Nepoznata osoba aktivirala je ručnu bombu ispod haube vozila Mercedes vlasništvo B.G., ali ona nije eksplodirala zbog za sada nepoznatih razloga. Nakon uviđaja bomba je uklonjena i izvršen je detaljan pregled vozila s ciljem pronalaska drugih minsko-eksplozivnih sredstava. Sa mjesta događaja izuzeti su tragovi koji će biti poslati na vještačenje. Vlasnik vozila je izjavio da eksplozivna naprava nije postavljena zbog njega, nego najvjerovatnije zbog njegovog brata, koji duže vrijeme boravi u inostranstvu. Istraga o ovom slučaju je u toku............................ srpskom terorizmu ni pocetka ni KRAJA !
tuzno, eto vam ga na slobodi za 2 godine, u to budite sigurni, sta ce onda smisliti..... al ono sto me fascinira je ovakav poremeceni um, dakle postoje dokazi i to se vidi i on ce se opet izjasniti da nije kriv, i kao onda idu procesi , porotta ce to imati u vidu, bla bla ,advokati cine svoje, malo se plati , malo se ode u tal , nakarada od zakona i drzave,fuj
Svi smo mi Mevlid, mi sa 24 posto.
Vidi se da čovjek nije sav svoj, ali dobro je poslužio njihovom planu.
\"\"\"\"\"\"Zemunka S.J. (26) rano jutros usmrtila je tromjesečnog sina s nekoliko uboda nožem u grudi. Kako saznaje \"Blic\", ub.istvo se dogodilo jutros oko 5.15 sati u stanu u Zemunu.\"\"\"\"\"\"\" U s.mrdiji nema dana da majke ne u.bijaju svoju djecu, sto li ? Srpska babrarija, nema sta, pored kakvih patoloskih monstruma mi zivimo na Balkanu ?!