Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se to desava sa SDP-om. NIje valjda da ih je njihova postizborna kadrovska politika dosla glava:P
Ovo je Zlaji pokazatelj kamo vodi država za čovjeka, opet ka istome. E tudume jedan, tebi dat vlast je isto kao p.ederu Pamelu Anderson.
mozete biti negativni samo zato sto ne znate ko je i kakav je ovaj covjek... Boljeg covjeka u travniku nema, a to sto je mozda u pogresnoj stranci to je njegova stvar.. ovaj covjek da je bio i nezavisni kandidat bi pobijedio, zasto? Zato stoje covjek koji je rodjen u travniku i koji je spreman na sve samo da travnik ide na dalje.. A hrvatski dio koji je bojkotovao izbore nemam rijeci... zalosno! ADMIRE SRETNO!
SDA zlo novog doba ...dabogda vas voda odnijela
Neka je slava i hvala A||ahu, Gospodaru svih svijetova ! Kao pripadnik organizacije zaklinjem se Svemogućim A||ahom da ću se pridržavati svih propisa Kur\'ana, da ću principe Islama unositi u svoj život i život svoje zajednice i bezkompromisno se boriti protiv svega neislamskog, da ću žrtvovati na Božijem putu sve od sebe, pa i svoj život, ako to budu zahtjevali interesi Islama.
Boga mi, cisto sumnjam da cemo se fotkati onako :D NIje da ja sad nesto ovo ono, ali on ne zna fotkati ni kad mu se plati. Zivjelo auto dugme na skupom aparatu :D
nemogu da vjerujem da stranka tihica i izetbegovica jos moze negdje da pobijedi, sramota.
e sad ćemo se slikat,onako,potpisujem
Ljudi, manje vise je bitno ko je na vlasti. I onako niste ne mogu promijeniti dok kompletnu vlast ne smijene, sta moze on jedan protiv silnih savjetnika i vijecnika? Nista. Meni je jako drago da je ovo prvi put nakon sto hiljada godina da neki seljak nije na vlasti. Hvala i neka im je sa srecom...
Iskrene cestitke . Zelimo mu svako dobro a Travnik da krene u bolju buducnost.
neovisno iz koje je stranke, ali pogledajte mu vugle, pa mislim, stvarno
Izbornom voljom,jedva,nekih desetak posto,od ukupnog broja birača,dolazi se do zakonom legitimnog rezultata????? Ma nemoj,to je obična sv injarija,f.uuuuuuuuuj.
E moj Travnik kako si samo bistar mirno ces ti spavati ali ces gladan u krevet ici jos mnogo mnogo godina i od mene saucesce za sve Travnicane.
pa nije ni los rezultat s obzirom da je mjesec ramazan te da su hodze i te kako angazovane na politickoj sceni, a znamo svi koja je vuk.ojeb.ina postao taj travnik.
MOJE SAUCESCE \"TRAVN ICANI\"
mi bosnjaci moramo prvo pogrijesiti pa da pameti dodjemo spd se treba ugasiti
vidi ovog srnjaka ni 6 hiljada glasova i budes gradonacelnik.... svasta e jesmo stoka pa te glasove je mogo naprosit od kuce do kuce