Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima BiH pameti, treba ih sačuvati. Svaka čast ljepotice.
adisa bolić je čistokrvna srbkinja
@debuger kladim se da ni sad ne znas upola kao djevojka
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svaka cast djevojko. Sam naprijed i ne obaziri se na negativne koment are.....
djevojko svaka cast zelim ti jos mnogo medalja
Svaka tebi cast Adisa! A svaka cast i tvojim liderima, kako ih ti zoves, Hindiji, Kamber i ostalima na entuzijazmu i ljudskosti prije svega. Kada se tice "drzave" vjerovatno bi bilo dovoljno da su prodali jedno od starijih auta iz njihovog voznog parka i od tog novca platili putovanje nase ekipe. Nisu se morali odricati kupovine novih auta. Jos jednom, SVAKA CAST!
Koji smo mi smetljari od ponasanje drzave do evo glupih komentara n klix-u.
Al' zato će Deen dobit od države mirovinu zaslužnog građanina a do tada primat uredno plaću a da ni on sam ne zna zašto..? ? ? Idi ti curo u Ameriku i ponekad dođi starce obići ...! ! !
pa deen ga prima u paksu a zivimo u svijetu pedera.
Nece babo vjecan biti... A ova cura ce biti super student MIT a
Svaka cast djevojko. Samo naprijed i ne obaziri se na negativne komentare.....
Svaka cast djevojko. Sam naprijed i ne obaziri se na negativne koment are.....
Svaka ti cast djevojko, a posebno ti svaka cast sto si iz Bosanskog Petrovca i uspjela u svojom nakanama.
I onda se cude svi zasto mladi napustaju BiH. Normalno da ce otici kad drzava ne cini odnosno ne daje ti razlog da ostanes kao sto vidimo. Mnogi su teskim mukama bez ikakve pomoci uspjeli ostvariti cilj tj zavrsit fakultet i normalno da ce srecu trazit vani a ne ostat u ovoj patnji i bijedi koja vlada u ovoj drzavi. Curo bravo i furaj sam svoje i ne vracaj se jer ce se do tada Bake razmnozit pa ti dzaba tri dokotorske titule kad Bake vlada.
Svaku drzavu grade njeni gradjani zato ostajte ovdje!!!
@bosna100% u normalnoj drzavi a kod nas je grade rodbina Baketova i ostali politicara
Fino onaj Kasumović na Face tv objasnio :" U ovoj državi možeš biti Anšajn ako nisi u stranci (SDA) ne možeš ni do portira dogurat" ...
Opet "glupi" Bosanci... Bravo!
Svaka cast
Svaka cast, ali dobiti stipendiju za MIT je i vise nego tesko.
Jeste, ko zna sta je MIT to i razumije. Ovi sa univerziteta iz Gradiske ili Sokoca misle da je to malo teze nego kod njih poloziti "menadzment u informatici" (pazi naziva, rekao bi covjek Ajnstajn to jedino moze zavrsiti).
barem sam sada pred spavanje procitala lijepu vijest :) hvala ti pametna djevojko
Adisa je rekla u intervju da će vani studirati i da će se vratiti ovdje. Ali nažalost ona će shvatiti da od toga nema ništa, jer niko iz BiH se nije ponudio da joj osigura stipendiju ili bilo kakvu veću finacijsku podrsku, osim načelnika koji joj je osigurao manju finacijsku podrsku.