Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J. e. b. a. o. vas abu hamza kada će bez viza naši građani moći u svijet putovati. Još klinac je on odbranio BiH od agresije
Ovaj i ovakvi kao on su samo ocrnili nasu ARMIJU BIH. Nisu trebali ni dolaziti, sto se mene tice
JOJ STO KENJATE!!! Mi kao nisamo imali boraca pa nam je on odbranio kompletnu BiH. Dosta tih gluposti! Dosao da spasi guzicu iz Sirije, koliko znam tamo je osudjen. Ako su htjeli pomoci sto nisu poslali oruzje, boraca smo imali dovoljno.I sad svi neki pametnjakovici, MRS!
Dabogda vam on bio presjednik ako ga Srbi ne posalju kod Alije
ovo je primitivno sta vi govorite za covjeka koji je ratovao za drzavu koja ga vise ne zeli jer joj vise nije potreban, on jeste stranac ali je jedan za kojeg se ne moze rec da je profitirao iz rata sto mnogi od nasih politicara i komandanata ne moze da kaze, nadam se da ce ovaj covjek dobit slobodu naci svoj mir da zivi kao svi ostali a vi se sramite za vase bljuvotine.
e dabogda vas TAJ branio..nikom nebi pozelio
Zynga Poker Generator v 0.3 http://www.speedyshare.com/files/19848336/Zynga_Poker_Generator_v_0.3.rar Generator pomocu kojega vase cipove na Zynga pokeru nije vise moguce gubiti. Radi samo na facebooku (ne hi5 i myspace) i podrzava samo Mozilla Firefox.
Ja sam gay pa me ne tjeraju iz BiH,nemojte ni vi ovog vehabiju.
Sram vas bilo, sta radite od covjeka. A vi ccetalji i ujkice, vas treba lijepo poslati u mp3 i godisnji na Goli Otok i to sa stalnim boravkom. Sta vi radite u BiH ikako? Napolje.
@dfgdd tebe treba baciti u more jer ne zasluzujes da zauzimas zemljaksi prostor konju
nosi g,o,vna iz zemlje, koji je qr.ac i dolazio, treba to sve spakovat i poslat u Texas, da im oni tamo pruze pomoc :)))
MZ tokom 90ih nam je udarila embargo na naoruzanje, nitko iz evrope nam nije pruzio pomoc u odbrani od agresora. JEDINI JE HARIS SILAJDZIC isao u emirate i dobio pomoc arapa pa i mudzahedina koji su dosli da odbrane muslimane u bih. kako sad mozemo te ljudi proganjati, oni su dosli da odbrane islam tj nas!!!
Zalosno,ali Allah sve vidi zaista ce svak osjetiti smrt,svi ce u 2 metra crne zemlje...a kasno ce biti za povratak da ispravite ove komentare...nadoknadit ce Allah Hamzi sve ovo ... sabur
Mora da krka prasetinu dok se ugojio ovako
nebrinite braco za mene alah je uz mene zajedno jedemo prasetinu