Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još se nije rodio koji je puku ugodio. Da su pisali o pokrademim milionima koje su klepili Brankovići, Izetbegovići, Čengići onda bi se ti bunio što pišu o ovim velikim lopovima o kojima već sve znamo i tražio bi da pišu o \"malim\" lopovima koji su pokrali do 10 miliona.
Malkic nema nista posebno. Zasto ne pisete o ljudima koji su pokrali hrpe para. Ja ovdje nevidim velike propuste.
@cinik: potpisujem
Ma nije ovo istina jer u SDA nema lopova to je poštena stranka, koja radi sve po zakonu.
Sve su po zakonu pokrali ....ovaj je i Hadž obavio.
Ovo su gluposti.. Kuća koja je na slici nije Malkićeva, nego moja i moja dva brata..halo ba..ne znam koja budala slika moju kuću i dade joj ime Malkićeva..svi u mom komšiluku se pitaju kako ja sam sa porodicom živim u kući koja je Malkićeva.. Čak i ovdje piše da on ima kuću na dva sprata, a ovdje se vidi da je kuća, sa garažama, dva sprata i potkrovljem.. A to što je svoje selo obnovio, pa valjda svako zaslužuje ko je imao kuću da mu se obnovi, nije je sam srušio..
@Rale,nemoj pocinjati otrcanu frazu:vasi-nasi. Na sve strane imate ovakve primjere i sto je najinteresantnije narod ih podrzava i slijepo prati.Treba ukraj stati svima koji su profitirali kroz ovaj rati da im se sve bespravno napravljeno(oteto) oduzme i da narodu kojem treba,a takvih je i sami znate veoma puno.
Ne mogu vjerovati !....! Ovo oni svaljuju na njega da bi Radoncic pobijedio na izborima. Sve je ovde zavjera, i jest ovo neka novost u P.M
eh, kad bi on bio jedini...on je mala maca kakvih ima...
Dobra ti je ova za \'moto\' stranke na vlasti; fakat mogli bi na izbor izaći sa sloganom - PO ZAKONU! pa ko koga, Čengići kupuje nebodere i firme, Brankovići vile i preduzeća... PO ZAKONU! BaoJe im on ma_micu milu i lopovsku; čuj po zakonu, a lopuža i kreteni ga donijeli sa tačno pozicioniranim \'rupama\' u njemu, kako bi samo oni mogli da ih iskoriste za svoje lopovulke - FUJ! A pride, sve muslimani, vjernici, merhametli, saburli, smjerni, \'pokriveni\', to džuma, to selamanje i \'inašalahanje\'... sve u šesnaest. I oni šatro u boga vjeruju. Naravno sad bi meni prigovorili npr. kako ćeš boga napisati malim slovom; k\'o eto to nekome bitno (posebno to boga tangira), ali to je poenta, raspravljaj o beznačajnom da loviš u mutnom. Kaže poslanik: Na dvije stvari se grozim učenjaka koji ne vjeruje i NEZNALICU KOJI JE POBOŽAN! LICEMJERJE, da ne može biti veće.
To su ovi vasi \"borci za Srebrenicu\"... Pa naravno da se nece vratiti ! Vidi u kakvoj vukoyebini mu je rodna kuca, a on napravio u Vogosci !
Prijatelju nisi ti Cinik. Ti si realista. Nije ovo usamljen primjer. Ovakvih je koliko god hoćeš razbacanih po ovoj prokletoj zemlji što se zove BiH.
jos jedan u nizu bijednika, 15 godina i dan i noc krade na osnovu babina ubistva, nepadajuci mu na pamet da sazna ko je babi noz preko grla prevuko klasicni bosnjo, hajrovo bijednik u ratu i poratu
je*be*š ovakvu državu,
sve sami lopovi da ce se zaratiti pa da ih covjek sa apetitom sve do jednog poroka........ej narode glupi osvijesti se vec jednom