Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svojoj braći Posavljacima, koji su zajedno sa Bošnjacima branili Bosnu u Posavini, i nisu dali da im zlo sjeme hercegbosansko bobanovsko zatruje dušu, uvijek smo na raspolaganju za bilo kakvu vrstu pomoći. Ne dajte se, i izdržite, doći će bolji dani!
tvoja braća su palestinci,pakistanci,arapi ...tako bar kazu mislioci bliski izetbegoviću.mi smo dvije civilizacije koji su u sukobu 1300 godina
Bravo Sovo, pogodio si ko nekom stvari u neko mjesto. Đeš mene sa izetbegovićima matere ti, nemoj da kažem da ti je IQ velik ko broj cipela. Opet da ponovim, moj brat je Hrvat Posavljak koji je zajedno rame uz rame sa Bošnjacima, i mnogim Srbima branio svoju grudu Bos Posavinu od zajedničkog neprijatelja...četnika, i tačka!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)