Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Jovo, svaka cast Alij Behmenui! Ljudi znaju sta je buducnost grada i zemlje....
Nova predložena cijena grijanja 3,44 KM po kvadratu. Prodajem stan ili se grijem na struju koja je mnogo isplatnija. Gradonačelniće hoćeteli jednom zaštititi građane.
Alija je samo urucio, a da se prikupe sredstva pobrinuo se Jovan Divjak... Raspitajte se malo...
Uh što je Alija u zadnje vrijeme široke ruke isto kao da nisu njegove pare.
baš me zanima ko je dobio te stipendije,jer bar u tr općinske stipendije dobije student s prosjekom ocjena7,čiji roditelji imaju obrte,a prijavljeni su na biro za nezaposlene,voze bijesne aute,dok ostali nepoznatog prezimena nemaju šanse bez obzira na ocjene ili materijalni status