Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimanski narod neće nestat!!!!!
JEDNA SI JEDINA MOJA DOMOVINA JEDNA SI JEDINA RE-PUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA ! Sretna ti DAN NEOVISNOSTI 1-I Mart Bosno ! Puknite dusmani Bosna je tu i bit ce za SVA VREMENA ! Volim te Bosno !
Srpska se brani lepotom I čašću i znanjem Srpska se brani životom I lepim vaspitanjem
Kad vidim sliku Alije Izetbegovića hoće mi biti ružno! Ovo je zaista moja lična impresija koja je istinita i koju želim sa vama da podijelim.
Ovi komentari su istinski pokazatelj "jedinstva" jedne države,uglavnom ovo nikada neće biti normalna država,a ako slucajno neko vjeruje da ce nekada biti drugacije neka zna da su to samo pusti snovi.I sutra ce se zastave vioriti i bit ce neradni dan samo u 24% muslimanske teritorije,a kao primjer je Kiseljak koji je udaljen 20 km od "glavnog" grada države,i u Kiseljaku ce biti jedan normalni radni dan.
Bog - 24% - Bosnjaci
nema drzave bez drzavnika, i jadna je zemlja u kojoj su hodze politicke vodze, a drzavni vladari religijski poglavari
BiH DRZAVA! 55% BOSNJAKA autohtonih stanovnika Bosne,svoji na svome i taj broj se stalno penje! Nikakav problem kad se popnemo preko 60% prijaviti pola miliona u RS i tako mijenjati genocidnu,nakaradnu tvorevinu. A za promjenu Ustava treba nam 66%,izgledno za nekih 20g Zato,kerovi laju a karavane prolaze,nama Bosnjacima se nigdje ne zuri,vrijeme radi za nas,Hrvata vec pola nema svega 10%,a Istocna RS zjapi prazna odose svi za Beograd,Novi Sad...
NAJTUZNIJI DAN U HISTORIJI BiH..OD TOGA DANA POCELE SU MUKE NARODA BiH I DAN DANAS TRAJU...SELJOBERSKA MAFIJA NA CIJEM CELU JE BILA FASISTICKA KOALICIJA SDA-SDS-HDZ UVELA JE NARODE BiH U RAT I POGIBIJU KOJA I DAN DANAS TRAJE... SMRT FASIZMU-SLOBODA NARODU!
najzad jedan dobar clanak
bas me briga sto smo se sa referendumom skroz zahebali i uhelacili bih vazno je da smo zahebali srbe
Cestitke gospodarima zemlje rangirane medju najjadnijima u svijetu, i ujedno sucut generacijama koje dolaze, potomcima gospodara bh zala, za radi svojih predaka dobara.
bi zapravo trebala slaviti hrvatska jer bez referenduma ne bi bilo nezavisne hrvatske kakav franjo alija je otac hrvatske drzave
DRAGI MOJI BOSANCI I HERCEGOVCI, SRETAN NAM DAN NEZAVISNOSTI
Vjetar piri Hrvatska se širi. Neće boni biti Bosne i Hercegovine uskoro, majku vam vašu što živite u iluzijama i vodite nas u propas zajedno sa Srbima. Mostar se uskoro vraća matici Hrvatskoj gdje i treba biti od 1939. Bit ćemo dio EU-a i Zapada, a vi u Sadakistanu i RS-u živite u svojim snovima i pjevajte po šatorima.
Na delu je vekovna borba između Četnika i Ustaša i vanjskog neprijatelja protiv Yu i Bosanskih Partizana. Napred crvena braćo, napred kao i naši heroji Che, Castro, Tito, dr. Mladen, Nurija Pozderac i ostali heroji, čija je slava večna i pamti se.. Napred zajedno protiv Četnika, baš kao i 43-e i 45-e, pobedit ćemo, zna se... Ne treba verovati ni ovim potomcima mladih muslimana, jer je lepo njih Tito zatvarao u zatvore, ni oni nisu mrdnuli prstom u drugom svetskom ratu
Хвaлa Бoгу РС je нeзaвиснa oд БиХ.