Općina Centar, Sarajevo
0
20.000 KM narodu Palestine
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota pomagati Palestince.. Novac je trebalo poslati Izraelcima...
Cuvajte te pare za vas turci, trebace vam!
10 000 eura, jesu se satrli, to nasi politicari potrese samo na kafe za 10 dana
Pa zasto budzetska sredstva ?????????? Odakle ti pravo da se rasipas i dijelis nesto sto je nase !!!!!!!!!!!!!!!! Nije ti ovo babovina pa da se rasipate , zasto nisi iz svog dzepa dao ?????
sjetih se onog našeg oskarovskog filma \'\'Ničija zemlja\'\' s puškom u ruci kaže: \'\'Je\'ote, koje sranje u Africi\'\'
ma jok mi živimo u Kataru svi smo zaposleni svi dobro živimo nema gladi i bolesti ma super zašto nebi pomogli Palestincima. Svaka čast na gesti ali proseravanja pored tolkio gladnih i siromašnih u Sarajevu da negovorim dalje oni poklanjaju nekim Palestincima ma dajte smiješno šta se sve kod nas dešava i šta ljudi rade i ko garantuje da če taj novac doći u prave ruke, i nama su slali mnogi pa nakraju svi kokuzi osim pojedinaca Izetbegovića,Bićakćića, Ganića .... i drugih koji su obećavali da čemo jesti iz zlatnih kašika a sad samo oni žive od tih silnih donacija a mi niti šta imamo da jedemo a kamoli iz zlatne kašike e tako i ti Palestinci
Potpuno se slažem...
Prije ovog clanka procitah onaj o borcu iz Kalesije koji nema gdje da zivi, al\' hajd, neka su date pare Palestini, radije nego nasim borcima...koji smo mi djon-obraz od naroda, stidim se i Bosne i ovih njenih jadnih ljudi...da su tom covjeku dali 20.000 covjek bi mogao na noge stati, a narodu Palestine to nista ne znaci, jer primaju milione, a ne hiljade sa svih strana svijeta, a narocito bogatih arapskih drzava...ne kazem da en treba, ali prvo treba zaliti cvijece u svojoj basti, a onda gledati druge...grozota!