Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znate kada ce biti unitarna i multietnicka BH? Nikada, a vi pogodite zasto je nema i zasto je nikada nece i biti. Hvala Evropi sto nam pomaze da sa vama nikada vise ne zivimo. Kako ste naivni samo vi muslimani, pa bas je ovo sve postalo jako smesno.
JA SLAVIM 17 FEBRUR DAN KADA SMO SRBE OTERALI U TRI PM.
Njima (muslicima)dan genocida, nama (srbima) dan oslobodenja . Jupiiiiii
pa kako moze neko ostavljat vulgarne i fasisticke komentare?! bijedna goveda da Bog da vam se desilo najmilijim sto je bilo u Srebrenici!
Vrijeme je bilo al pravde jos nema!
Bas logicna odluka da se ostavi ovaj clanak otvoren za komentarisanje. Ko bi se nadao fasistickim komentarima, jel tako?
bilo je i vrijeme ...oni konji sa zapada su krivi za sve to ovo su makar mogli i ranije uciniti..sramote ...tako mi zao muslimana...makar da nije bilo tudjmana i suska spalili bi srebrenicu hrvati i muslimani zajedno ..ko na pocetku rata sto su zajedno ratova..ali konji iz zagreba unisitse hrvate u bosni..meni je tako zao srebrenice ....treba se cijeli svijet stidjeti sta je napravio ..nista!! ko i sad s palestincima!!! a srbe nevolim...mogu snjima pricat ali im nevjerujem..
za Hm kad si toliko pametan,odgovori na pitanje. da li je tebi neprijatno sto su hrvati pobili tolike srbe?
@komentator Evo Izraelci vas rokaju ved mjesec sad ce, p ane vidim d aim je nsto neprijatno sto svi mediji bruje o tome svaki dan, a ne jednom godisnje... Hrvati su pobili tolike Srbe i protjerali pa ne vidim da im je nesto neprijatno zbog toga... Treba li da ti ja napisem zakljucak ili ces ga izvesti sam?!
mi Izraelci slavimo kad god raznesemo raketom nekog islamskog teroristu,,svak svoje neka slavi,,kad svrsimo sa gazom idemo da uvodimo demokraciju u iran iiiiihhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa go go go JUDEN
sta su ovi oslobodjeni turski kmetovi zapijenili. pa ako to nije vazno sto ce se u europi obiljezavati dan genocida nad bosnjacima od srane srba, sta ste zapijenili kao bijesne svinje. sta fali da se svake godine na svim vjestima u europi kaze da sta je bilo toga dana i mozda se pusti i neka dokumetacija da buduce generacije znaju ko su i sta su srbi. nije valjda da se bojite istine, nbeski narod se niceg ne boji (pogotvo ako ima ispravan traktor i kanister od 50 litara nafte).
Kako gdjje,kako gdje.
Za mene je to dan ko i svaki drugi.Na kraj pameti mi nije da ga obilježavam!
Bože dragi još ima budala koi se ponose na zvjerstva koja su napravljena u Srebrenici, to samo ima kod maloumnih ljudi a takvih izgleda ima dosta, ni svjesni nisu da se to može vratit njihovoj djeci a onda se pita zašto se to desilo žalosno............
Djevojko, sta mislis o jednom prijateljskom fellatiu?