Godišnja plata parlamentaraca
19
100.000 KM i bez osvojenog glasa
Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mutavi Bosanci ... Samo vi radite za njih!
Znate li vi koliko je godina škole djetetu mu na Oxfordu?? Šta odmah kukate... I pored tolikih troškova postoji mogučnost da mu neko ospori diplomu!
svaka čast na obrazu !! Podhitno tažiti povečanje na na 120 000 godišnje, za manje se ne isplati ustati ujutro..
ČESTITKE NA OSVOJENIM IZNOSIMA ČLANOVIMA PARLAMENTA,ZASLUŽENO...:-) A SVIMA NAMA \"LAKA I CRNA ZEMLJA\":-) Lijepo su nas............
pridruži se akciji: \'\'Iza izborne niše nariši 4 čiča Gliše!\'\' http://www.sarajevo-x.co m/forum/viewtopic.php?f=2&am p;t=79301
Samo cetiri miliona ljudi imaju \"srecu\" da zive u Bosni i Hercegovini, ostali nemaju tu \"srecu\" ali imaju sve ostalo ....
Ma, neka, dabogda svi propali zajedno s njima. Kakav narod, takva i drzava. Cuj usvojili 42% od samozacrtanog plana. Sto se odmah nisu i samotpustili, sram ih bilo.
Zao mi ih je stvarno , dabogda imali deset puta vece plate pa mozda ovaj maloumni narod skonta i nesto uradi za promjenu !
YE~BITE~ME/NAS uzduz i popreko ... Da se evo ja NAZIGU jos malo pa nek ga zabiju do balcaka ako ikako moze ... para na paru ~ us na fukaru ... pola BIH nema sta da jede a guzonje se rasipaju ko shodor po cesti ... kako nekog nije sramota u zivotu ??? MAMU vam hostaplersku, pa ima li kraja ovom bezumlju ? EKREMA JEVRICA za \" PRECEDNIKA\" :))
Fuuuuj!
RVI 21.08.2010. u 19:53 rvi sa 70% invalidnosti za godinu dobije 5130 KM a kad se pobune još dobiju po guzici lopovsku im mamicu GLASAJTE OPET ZA ISTE MOJ NARODE GLUPI ---------------------------------------------------------------------------- E ZEMO NEK TI RVI ZAHVALE SRBIMA DA NIJE BILO SRBA SAD NEBI DOBIVALI NI TOLIKO TIH 5 130 GODISNJE OSIM TOGA JA BI TU SUMU ISPLACIVO MNOGO NIZE NEGO STO SAD TRENUTNO DOBIJAJU JER SRAMOTA JE DA FEDERACIJA TROSI TOLIKE NOVCE A OSVOJILI STE SAMO 24% BOSNE I HERCEGOVINE. DAKLE SPROVODI SE VELIKA NEPRAVDA PREMA SRBIMA JER SRBSKIH DELEGATA TREBA BITI PO UCINKU POSTO SU SRBI ODBRANILI 76% BOSNE I HERCEGOVINE LOGICNO JE DA TREBA POVECAT BROJ DELEGATA IZ SRBSKOG NARODA KAO I VECA PRIMANJA JER SRBSKI DELEGATI VODE DUPLE POSLOVE TE ZA BiH TE ZA RC DAKLE REALNO JE DA BUDU DALEKO VISE NAGRADJENI ZA TRUD NEGO STO TO NAZALOST IMAJU SADA.
Jedan od ovih na slikama stipendira oko 20 studenta i ucenika u BiH...
a vojna skrb 250 KM, da nije tragično bilo bi smijesno!!!!!!!!!
rvi sa 70% invalidnosti za godinu dobije 5130 KM a kad se pobune još dobiju po guzici lopovsku im mamicu GLASAJTE OPET ZA ISTE MOJ NARODE GLUPI
Upravo zato glasam za SBB. Dosta je vise neradnika koji se nisu okusili i uspjeli u privredi. Samo onaj koji zna sta je teret drzave, moze i da vodi tu drzavu.