Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je čovjek ovo mogao vidjeti u mrkloj noći nikakve signalizacije ništa rampa dignuta pa ove javne firme nisu normalne šta više rade, ugrožavaju nam živote sa svojom korupcijom ni rampa ne radi a voz ide pa ovo nema u Zimbabveu
Tito izgradio državu, pruge, vlakove, a ovi naši u koje se kunete svake izbore, i za koje se prodajete za kifle, oni ne mogu niti održavati jednu običnu j.... rampu. Sve je narod kriv, i dalje idite i glasajte za iste, za 20 maraka, i par litara goriva... afričko pleme da si posadio na tlu europe bolje bi napredovalo od nas..
Kvari se tehnika, to je normalno. Voz je stajao pred rampom i kreno kad nikog nije bilo sto je 100% ispravno. Vozac auta nije pazijo.
vozač je jedan obični kloc
Voz ispravan 100% po propisu stao ispred neosiguranog prelaza i onda oprezno krenuo dalje☝️
Zasto rampa nije sustenance, zasto ne svjetlost treptahuce crvena svjetlost na 2 kilometra prije prolaska voda uopste. Ovo je popusti zeljeznicavmilijatdu posto
"Šta radi voz na pruzi" 👀 ???
tuzbica lagano osteta i nov auto
Žena
Retardi raspali klošarski novinarski, kao što se može vidjeti, voz je stao pred prelazom, pa tek onda krenuo jer je rampa u kvaru, a ovaj debil što je udario u voz je bio pijan kao tuka.
Staro je pravilo je prije prelaska pruge i kad je rampa dignuta, pogledati i lijevo i desno. Ova snimka je očit dokaz, kakvu elektroniku imamo, najjeftiniju pa se ti pouzdaj.
Druze ovaj ne gleda ispred sebe, a ne sta drugo. 😂
Ovo samo pjan i drogiran moze uraditi
Ovaj ih covjek treba tuziti. Meni izgleda da je vozio nekih 50 km/h. Ovo je smijurija! Rampa ne radi. Da je radila vidio bi covjek svjetla od rampe i zakocio. I voz na pocetku snimka propusta auto, hahahaga, kakva komedija!
Idiot godine
Nije ga vidio... bio mu u mrtvom uglu :) :) :) :)