Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ce proci samo su Sarajevo i Bosna VJECNI !!! PRELIJEPA FOTOGRAFIJA !!! Koda je \"Mljecni Put \" na zemlji !
vidi ga sto se šljOOOšti
Dobro im je to sto imaju internet i racunare, prije nije toga bilo :D
Ma kakvo Sarajevo, ovo je Njujork! :-))) Ako lazem dabogda me tramvaj pregazio: http://www.youtube.com/watch?v=vdCyP2v3Hy8
vidi ovom nadimka \"Jedi ono\"....i to piči s njim cijeli ramazan....iftariš li ti momak ili..??!! jedi ti \"ono\" da ti ne kažem šta...UPM umal\' ne lanuh
PAZNJA, PAZNJA! SPECIJALNI POPUST NA NOVE NAOCARE! KUPI JEDAN PAR, DOBIJ DRUGI UPOLA CIJENE!!! EXTRA POPUST 50% ZA CITATELJE KLIKSA!!! POTREBNO JE SAMO DA DONESETE DOKAZ DA STE POSTAVILI KOMENTAR DA VIDITE SARAJEVO NA OVOJ SLICI.
Ovo ko da je Fazlija slikao, alal mu optika! Kakvo ba Saraj\'vo, niđe veze....Dohavizajte se raja, proć\'e i taj mahmurluk..
ZE ozenio ti sijalicu pa ti svijetlila cijelu noc u wolfofuckovini iz koje se javljas. Vise volim i manijaka nego zenickog jalijasa. Ovo jeste nas lijepi Seher, pa crknite dusmani!
Ako si ti na slici prepoznao Sarajevo, onda si sigurno veliki poznavalac svog grada i geografije, niđe veze.
vi tuzlaci jos ste gluplji od sarajlijica cijela tuzla jednu kozu muzla :D
Ne vidim pravac prema Ilidži koji je uvijek jasno uočljiv na ovakvin fotografijama...Zato sam u dilemi da li je ovo ipak Sarajevo ???
OVO JE TUZLA! ENO I MOJE ULICE. VIDI SE IZ SVEMIRA!!! T U Z L A!
VRATITE NAM STARO IME ,,PAVLOVICAGRAD,, ILI JOS BOLJE ,,HODIDJED ILI VELIKOTRGOVISTE,, KISS CRNOTRAVAC
Jeste ba Sarajevo je ,vi ste svi fakat coravi,gdje ci zivite u Americi??
manijac dabogda ozenio pitarku ovo je zenica glupane glupi
Ovo nije Sarajevo
Sarajevo je tanko crijevo, dok je ovo vec grad sa bulevarima i trgovima..znaci ZG