Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibrahimu bi svanulo HAHAHAHAHAH, oplakao sam :D
Hahahahhahaaha Bilo bi dobro da ovo usvoje, pa da se Ibrahim potuži Ustavnom sudu kako su ga nepravedno zakinuli za legalno osvojenu funkciju u Predsjedništvu. hahahahahhahahahahahahaa Joj cirkusa od stranaka i države...
Eto konacno Suljo skonto kako da se rijesi Bakira! ;) HAHAHAHHA
slucajni.prolaznik u potpunosti se slazem s tobom. Svjesni smo i vidjeli smo kakvi su ovi iz SDP-a. Nikad vise njima glas. Lopovi kao i ostali i jos gori. Gdje samo nestadose sva ona nevladina udruzenja koja su napadala i kritikovala bivsu vlast? Jel to sad sve dobro, idealno pa ih ne treba kritikovati? Kako SDP dodje na vlast sva udruzenja utihnuse osim pojedinih. Pa nije narod ni glup ni corav. Gdje nesta Bakir Hadziomerovic i njegove kritike i lazi. Pa SDP ga htio kandidovati za gradonacelnika Sarajeva. Znaci sve vrijeme bio SDP i radio za njih. Koja podmukla bagra.
A kraftwerk jesi se ti zakacio za mene jarane. Koji ste Vi idioti u p.m. Ili ne citate sta pisem ili pogresno shvatate (pojedinci). Ja kazem da bih i ja volio da se ovdje bira jedan predsjednik i gotovo. Ali ovdje ne postoji idealno. Kao da zivite negdje na drugoj planeti. Vidite da ovo pitanje i zele rijesiti na nacin da svako bira svoga (da Bosnjaci ne biraju Hrvatskog clana predsjednistva). Vi koji ovdje komentarisete zajedno samnom ste manjina, a vecina je onih koji dijele to misljenje( da svatko sebi bira). Zbog toga sam ja dao prijedlog da poslije popisa svatkom daju listu sa njegovim kandidatima i vozdra. Normalno da je to ugrozavanje odredjenih sloboda, ali je ovdje sve tako. Vi navijate za neke multietnicke stranke (vidim da ste SDP-ovci) ali je ovdje na zalost vecina protiv toga i zele svoje torove htjeli mi to priznati ili ne.
Ovoj analizi nedostaje jedna vrlo bitna stvar! Otkud vam ideja da bi se stanovnistvo izjasnilo bas ovako da su ova pravila igre bila na stolu! Ne mozete mijesati babe i zabe, glasanje koje je obavljeno prije tri godine teleportovati u neka druga pravila i onda donijeti zakljucak - ovo nista ne valja.
"" Udruženje građana "Zašto ne" , """ Koje je pod kontrolom SDP-a, odnosno to "udruzenje" je SDP oformio a drzava ga placa, a sve u svrhu manipulisanja... komunisticka djubrad
nevjerovatno - ovo je neki mali Perica mudro izračunao. Čisti idiotizam
Ma moje misljenje je posle popisa ovog ponovo pravit neke granice po popisu procenat stanovnistva toliko teritorije primjer 50% bosnjaka 50%teritorialnog vladanja 30% srba 30% teritorije tako i hrvata i teritorije a one bosance razbacat gdje ko hoce i mirna Bosna a ne koje bio jacci u ratu to nevazi rat je prosao.A vidimo koliko su Bosnjaci glupi po kontroli neba bosanskog opet stavili Banjaluku da bude kontrola neba u BL pa oko bi bilo sukoba opet onaj iz BL neda sletit avionu u Butmir i Damir Hodzic se hvali izdajom kako ce kontrolu neba preuzet Bosna pa bolje dda ste dali Madjarskoj nego Banjaluci.
Nicafoj 18.09.2013. u 13:30 00Prijatelju, samo u SBK-u Vitez i Kiseljak pune 50% kantonalnog budžeta. "Hrvatska" područja su ekonomski najvitalnija u BiH, to je činjenica. kad si već spomenuo Mostar to je grad sa najnakaradnijim statutom na svijetu, u njemu jedan glas Bošnjaka vrijedi kao 4 glasa Hrvata. Zašto takav statut ne bi bio moguć i u Travniku naprimjer?! Pa ovaj model se prenio sa Federacije na Mostar i na podrucju federacije 1 glas hrvata vredi ko 4 bosnjaka da li sam u pravu.I kako to da nikad gradonacelnik Mostara ne bude Bosnjak a bogami u federaciji Hrvat prijesednik.
Zato sto ste manjina a zelite biti vecina. A vrtite pare na bosnjackim budalama pa zato i doprinosite. Zato se laprdaj manjino
Tuzakali su Lagumdziju kako dijeli drzavu... pa sta je onda ovo. Zar ovo nije isto kao i ono sto je Lagumdzija dogovorio? Znaci i jedan i drugi isti, samo se bave spinovanjem dogovora onog drugog.
A sad Lagumdžija tužaka njih. Sve klaun do klauna. A i nije isto, onda je HDZ htio nacionalnu vrijednost glasa, a sad hoće apsolutnu bezvrijednost glasa. hjahahahhahah
mirza teletovic sa parkinga!! iz svlacionice!! ratatatta !!! dobro jutro sulejmane tihicu, dobro jutro dragane covicu, pa bolji bi prijedlog dala ona mala bebica u vrticu hahah a nije problem ovdje tihic on je ionako mrtav kao i njegova stranka i on ce sve ucinit da ostane u vlasti pa i podjelit bosnu, naravno ovaj prijedlog je super za covica ali glupi tihic ga podrzava, samo se nadam da ce ostale stranke zaustavit ovaj prijedlog koji je poguban za bosnu, pa et po njihovom prijedlogu clan presjednistva bi bio iz DNZ izdajnika koji su gori i od srba.
Ako nema dogovora nema niti para za bih.Ionako je sve u .....
Narode i ako se cini da nista ne mozete uraditi, krivo ste shvatili. Nemojte glasati za nacionaliste i ovakvih dogovora nikad nece biti. Sve je u vasim rukama
Tihic i Covic su ublehasi. Sve bi dali za fotelju. Tihic izdaje Bosnjacki narod koji zivi u kantonima koje je poklonio Covicu. On je borac za sebe a ne za Bosnjacki narod!!!
Željko - tanka je nit od idola do poltrona, a ona kad se pokida više se ne spaja!!!
NE DOZVOLITE DA NAS PREVARE http://www.youtube.com/watch?v=DLi6fHVG5E8
Sve bi opet bilo isto...zato ...nek se napuše crncu kite svi redom