Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma vi ste Hakovali ovu igru za vas to više nije zanimljivo par godina uzastopno ostvajate ovo zlato.Svaka čast moji zlatni ljiljani.
CAREVI ! ! !
svaka cast momci
Svaka vam cast majstori!
Svaka čast momcima na tituli.Zasluženo !
Svaka vam čast momci. Vi ste istinski ponos ove države :) Kako mi se nešto srce ozari kad vidim ovu zastavu s ljiljanima... Naša prava zastava
ma mrs u tri pizde materine krkanske jeste li to vi katolici od nastanka univerzuma?
Hercegovac, napaćen si ko oni dole u Čitluku što državnu i ovu (svetinju) zastavu spališe... pokrij se :)
SVAKA ČAST.......NEPOBJEDIVI.....TO JE TIM SA SRCEM KO STJENA:... TAKO TO IZGLEDA KAD SRCEM IGRAŠ ZA ZASTAVU I HIMNU SVOJE ZEMLJE !!!!! BBBBBRRRRAAAVVVVOOOO RRIIISSSSPPPEEEEKKKTTTTT
Šampioni!
Sjedeci sportovi su kao stvoreni za invalidsku "naciju" Mošnjeeee :)))
Kratko i jasno. MAMU... I SESTRU...
Da mozete jebati nebi mlade Mosnjakinje od 15-16 godina odlazile u Siriju da ih taslače Arapi :) ) )
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ponos nase drzave uvijek ste sigurna medalja i sa olimpijade, cestitke!
@bosanac2121 jel znas da postoje Paraolimpijske igre, ja ne razdvajam njihove medalje i uspjehe od ovih ostalih zbog toga sam svjesno i namjenski napisao olimpijske medalje a ne paraolimpijske je li razumijes??
@bosanac2121 ti si jedna strasno inteligentna osoba, sto bi rekao Combe: "kao da imas vise mozga u cijeloj glavi nego drugi u malom prstu" kod tebe je taj slucaj, tvoja inteligencija nas sve ostavlja ravnodusnim i hajdi sad uzivaj u uspjehu nase lijep Bosne i Hercegovine!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hahahaha kmeeeeee stizu sjedeci zmajevi kmeeeee
A što se tako uporno dereš kmee kad ti dolazi maternin jebač ?
Vi ste giganti
Nacionalni sport br 1 kod mosnjaka prebacite i dzeku ovde ionako ima dvije lijeve
ne nas nacionalni sport je karanje vlahnjica, pitaj mamu kako kara obrezani kopilane