Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako novi, kad su ti tereni postojali,... ofarbali ih i sad su novi,..
Super zivjela zenica u dimu
hajd valjda će se i Sarajevo nekad ovako urediti...
Zenica zaista postaje prelijep grad,na stranu sve,ali tako je zaista.Izgleda da je došlo iz guzice u glavu političarima,tako se pravi teren za investicije.Bravo!
@billy_the_cat U ZDK je smanjen dug,neki borci su se zaposlili..pomaže se ljudima koji su maline zasadili ima tu jako pozitivni stvari ,mora se priznati.Ne podržavam SDA niti bilo koju drugu stranku,podržavam ljude koji hoće da rade.
ova SDA zaslužuje da opet pobijei u Zenici, ljudi znaju kako se upravlja gradom. 👏
@billy_the_cat Upravi su,jeste donacija USAID-a.
usaid opet razgovara sa zvaničnim predstavnicima vlasti, vlast postavlja ljude na funkcije, vlast kandidira projekte kod usaid-a itd, pojedinac je naravno važan faktor kao i kompletna vlas. zato kapa do poda za zenicu i zeničane!!
Parna izborna godine ;) Sretno zeničani. Uživajte.
@billy_the_cat Ima ti i ta mjesta. Ali je interesantno da se samo parnim godinama otvaraju i završavaju projekti.
Napokon teren i za odbojku.
Znači Zenici ide jedno veliko "SVAKA ČAST"!!!
svaka cast, i nama ce Dzevad Becirevic isto u opstini Centar Sarajevo napraviti isto... ili njegov kolega Igor Kamocai....ili Ajnadzic ili brkati prof. dbl me znam mu ni ime... ili turista ministar Residat... ili bilo koji drugi kandidat... HOCEMO IGRALISTA U OPSTINI CENTAR slicno kao u Novom Gradu...