Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
braca klicko su osvjezenje za boks jer su obadvojica visoko obrazovani uz to pricaju 4,5 jezika i sviraju klavir, jednom rijecju gospoda...
Boks je zakon!!!Samo sto vi mislite da je boks grub sport To je do vas
ja i vi sto komentarišete moRete tisra... pa ko ste vi da uzmate sebi za pravo da njih komentarišete... oni su u svom poslu na vrhu, pa imaju pravo
Hariznaticni su na vama,koliko i na zenama..........ne kenjajte,uostalom,ko vas pita gdje je kome mjesto!
prvi put da se slazem sa ovim likovima
Bravo, care. Nisam dugo pročitao pametniji - i duhovitiji - komentar na ovom sajtu, koji u zadnje vrijeme pati uglavnom od netolerancije i nepismenosti.
cuj harizmaticnim!??? a vidi im noseva! hahahahaha glupani su izrazbijani i iskompleksirani oko toga, pa smisljaju da im slomljeni nosevi i oziljci dobro stoje.. sta sve nece sebi covjek smisliti iz ocaja.. niko ih ne tjera da gledaju zene.. bolje im je da iskoriste vrijeme pa odu na konsultaciju kod plasticnog hirurga, da im malo popravi tu \"harizmu\"
Iako sebe smatram naprednom ženom, i ja to isto smatram. Mi žene možemo sve što i muškarci, ali ne mislim da moramo po svaku cijenu. Box je nasilan sport, ako je sport uopće i ne vidim kakav je ćeif nekoj ženi da daje i prima udarce. Jedino ako nije sado-mazo nastrojena :-)
I upravu su!