Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
europski fudbal je slabo popracen sponzorima. znaci da jos uvijek nije najpopularni sport u svijetu jer je popularan samo u europi . nije mi samo jasno zasto je Golf toliko placen ko to jos prati ??????
samo reci velahavle!
@btw ... vratio se kuci :)
gdje je Lessi ! ??
Mene samo interesuje gdje je zvjezdani Novak Djokovic na ovoj listi ? :) A toliko se jadan trudi da pridje blizu Rogeru...hahahah
Floyd Mayweather fakat zasluzeno prvi lik nema izgubljenog meca najjači je bez daljnjeg
Šališ se. Svaki poslovan čovjek koji drži do sebe u US, Evropi i Aziji igra golf. Mečevi se gledaju na pay-per-view po paprenim cijenama. Ulaznica za Man United tekmu je oko 30 funti a ulaznica za golf meč 300 funti i više. Lova nije tamo gdje je masovno već gdje elita ide. Bolje je imati 5.000 gledalaca po 300 funti nego 40.000 po 30, a i ne moraš angažovati 200 zaštitara i policiju :)
Gdje je na listi Hamdija Basic iz FK Gracanice?
@ red bull zapitaj se i za golf i za tenis i za jos mnogo sportova koje za koje ti jos nisi cuo :D
..........no coment..........
Najveca Kolekcija Filmova i Serija! Strani Filmovi 2012 sa prevodom Najpopularnije serije.... www.balkanje.com