Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo narod koji nikada neće krenuti naprijed dok se ne riješimo toga da je rat za sve kriv j toliko godina nakon istog, dok glasamo za lopove. Mi uvijek za sve imamo izgovor.
a kad je ovo bilo počelo?
Zalosno da nikad nigdje ne osvojimo nijednu medalju, pa makar i bronzu.. Norveska pokazala da je trenutno najkompletnija zemlja na svijetu u svakom segmentu. Cestitke slovencima 👏
Jel Strahinja stigo u kamp?
Najodvratnije nazalost.
Šta reći ,eto i igre gotove ..Putin je kolegijalno dozvolio da se igre završe, medijska pažnja i sve to da bude usmjerena na Kinu dok igre traju. Nakon zatvaranja olimpijskih, kreću one druge "igre", na tlu Ukrajine, Evrope, svijeta...prema svim procjenama Zapada, već naredne sedmice
Muzaferija, ponos Bosne i Hercegovine ❤️
Jedne zatvorene, druge pocinju.
Nastup nam je bio takav da smo na zatvaranju komotno mogli zastavu na pola koplja nositi.
Muzaferija dere realno, samo da ovako nastavi...
pa zar su bile
danas u kini zatvaranje, sutra otvaranje u ukraini! putin ispoštovao žutog!
E sad moze rat
a najbolji rezultat za našu zemlju ostvarila je skijašica Elvedina Muzaferija koja je završila na 25. mjestu u disciplini superveleslalom. Kad cete ih prestati slati ?
zasto bi prestali slati? biti medu 25 ljudi na svijetu nije lose. ti ni u klikerima nisu u top 25 u svom sokaku.