Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to se nudi velikim sportistima i sportistima koji privlace paznju. federer je to zasluzio svojim manirima van terena i velkim pobjedama na terenima. dok recimo beckham i ronaldo su to prije svega dobili zato sto privlace toliko paznje i zato sto su oni svi kosooki (kinezi) ludi za njima.
a nema Djokovica :D hahaha nazalost
A gdje sam ja na ovoj listi?? o.O
A FRED PERRY?????
bas to, ne nudi se svakom. Ipak je Roger za njih brand.
nadal je radio kao model armaniju za nesto sto je u sustini najobicnija reklama, ali nema frajer svoju robnu marku ili neku liniju sportske opreme! ne mozes kupiti tene ili majicu koje nose nadalovo ime (mozes kupiti Nike tene koje nosi nadal al nije to to), al zato mozes kupiti tene Jordan, raznu odjecu s RF ili TW logo-om itd. a to da li bi pristali pokrenuti vlastiti brand ili liniju unutar nekog velikog proizvodjaca, vjerovatno da bi, ali oni to ne nude svakome ;)
a daj ba, sta je sa novakovim vogue-om, sta je sa armanijem od nadala, tanko je to, ali da im ponudi nike brand mislis da ne bi pristali?
zar nije djokovicev, majku li mu chetnichku :D
ocigledno pojedinci nisu skontali o cemu se radi ovdje... da li ste ikad vidjeli majicu ili kacket na kojem stoji RF ili patike Jordan... e to je federerova linija u okviru Nike-a, odnosno Jordanova i ove vrijednosti se odnose na te brandove... Djokovic, Messi¨i mnogi drugi vrhunski sportisti se ne bave ovim stvarima uopste pa ih zato i nema!
gdje je messi majku vam mr.tvu fraer jede loptu
Recesija
gdje su ona dva vodeca tenisaca :P