sport
29

Više od 400 učesnica na Happy :))) S.ketch Street Volleyball 2016

Klix.ba
U sklopu "SCC dana odbojke" od 11. do 13. juna na trgu ispred Sarajevo City Centra, bit će održan turnir u uličnoj odbojci za djevojčice. Organizatori događaja su Marketing agencija B40 i Odbojkaški klub ORT.

Pripreme za Happy :))) S.ketch Street Volleyball 2016 se privode kraju. Tereni za ovu manifestaciju, koja se održava u sklopu "SCC dana odbojke", će biti postavljeni u petak na trgu ispred Sarajevo City Centra. Prijave ekipa su još u toku. Pravo učešća imaju sve djevojčice rođene 1999. godine i mlađe, a biće podijeljene u tri konkurencije: 99-00; 01-02; 03-mlađe. I ove godine će učestvovati više od 400 djevojčica.

Podsjećamo da svi zainteresovani mogu preuzeti prijavnicu na web stranici turnira www.sketch.ba ili www.odbojka.ba. Prijave se takođe mogu slati e-mailom na [email protected].

Finalna registracija ekipa je u subotu, 11.06. do 8:45 sati ispred Sarajevo City Centra. Mečevi će se igrati u subotu i nedjelju, od 9:00 do 20:00 sati. Finalni mečevi su na rasporedu u ponedjeljak, od 17:00 sati.

Kvalitetna odbojka, muzika, nagradne igre za publiku, igraonice za djecu i još mnoštvo dodatnog sadržaja garantuje izvrstan provod ispred Sarajevo City Centra ovog vikenda. Prve tri ekipe u sve tri konkurencije nagrađuju Happy, Argeta i SAS. Svi posjetioci i učesnici će se moći osvježiti Skycola napitcima, uz Argeta užinu.

Više informacija je dostupno i na FB/SketchStreetVolleyball.

Ovu manifestaciju su podržali: Happy, Argeta, Konzum, Skycola, Sarajevo City Center, Blok - Peugeot, SAS, Railcargo logistics, Knap studio, Klix.ba, RSG radio, Antena Sarajevo, scsport.ba, Oslobođenje, i Hayat TV.