Red Bull Street Style
32
Videopriča sa krova Bosmala
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast svim momcima. Vjerujem da su uzivali \"baratanju\" loptom i pogledu na najljepsi grad na svijetu. Pozdrav iz Sehera.
super prilog, sjajno snimljeni kadrovi
Nedžad je mačka ! Šta frajer radi s loptom auu ....
Svaka cast momci, prva pozitiva koju sam vidio u posljednjih nekoliko dana. Samo naprijed (Y)
reci sestri da ga veceras sipu bez kurtona, nek namaze usnice :D
hehe, ja sam mislio da ti hoces napisati neki konstruktivan komentar - neku dobronamjernu kritiku, ali ti si samo glup, a zelis se pokazati kao napusen i cool frajer. vjerovatno te k.a.r.a.j.u. na nekom seljackom portalu pa si ljubomoran. Za tebe glupko su i napravili komentare, da i ti negdje mozes objavljivati svoje gluposti.
Dobro nije nikom odletila lopta, pa potrcao za njom.
je.b.o tebe rodjak a mi tebi rodicu jel posteno, haha
Ima li dzabenzi lopti oko bosmala
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
ocito ne znas ni sta je marijuana seljak cim ne znas pravilno napisat
bolji bio ovaj u bijelom
Hehe, koji si ti marujana mamlaz, prosle sedmice su objavili prvi pricu ni sat nakon zAvrsetka eventa. Rodjak mi se takmicio i presretan sam bio zbog brzog priloga, a sada ide naslov video prica, svaka cast na videu.
bravo za adu jakubovica :D
Tek sad vidim da imam fobiju od visine :S
Od Skenderije do Ali-pasina urbani dio grada, naravno racunajuci ovaj put sa fotografije bez okolnih brda, tipa Mojmilo, Pofalici i ostalo